Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Του πέφτει μεγάλη και την... χωρίζει!


ΔΕΥΤΕΡΑ 03/05/2010

Άλλο ένα διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει. Η ηθοποιός Halle Berry και ο γαλλοκαναδός Gabriel Aubry, μοντέλο, ανακοίνωσαν πως αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους στη ..ζωή τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός που αποφάσισε να λήξουν τον πεντάχρονο δεσμό τους ήταν ο 34χρονος Gabriel και σημαντικός παράγοντας για την απόφασή του φαίνεται πως ήταν η διαφορά ηλικίας των 9 χρόνων που τον χωρίζει από την 43χρονη Halle.

"Ο Gabriel αισθανόταν ότι δεν πήγαινε άλλο πια. Όταν πρωτογνωρίστηκαν, τα εννιά χρόνια διαφοράς ηλικίας μεταξύ τους δεν τον πείραζαν, ήταν η πιο όμορφη γυναίκα με την οποία είχε βγει ποτέ και ήταν ερωτευμένος μαζί της. Αλλά καθώς ο καιρός περνούσε, το αισθανόταν όλο και περισσότερο. Αισθανόταν ότι έπρεπε να χωρίσει από την Halle", δήλωσε μια πηγή κοντινή στον Gabriel.

Το ζευγάρι, που έχει μαζί μια δίχρονη κόρη, την Nahla Ariela Aubry, δεν έχει παντρευτεί, και τώρα βρίσκονται στη διαδικασία να αποφασίσουν για την επιμέλεια του παιδιού, καθώς και άλλα ζητήματα οικονομικής φύσεως. Η Halle Berry έχει κάνει δύο αποτυχημένους γάμους στο παρελθόν και γι'αυτό είχε αποφασίσει πως δεν ήθελε να παντρευτεί και τρίτη φορά. "Δεν αισθάνομαι πια την ανάγκη να είμαι η γυναίκα κάποιου και δεν χρειάζομαι επιβεβαίωση από κάποιο πιστοποιητικό γάμου", είχε δηλώσει στο παρελθόν. Άτυχη στον έρωτα η ηθοποιός...(nooz.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: