Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΛΕΕΙ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ Ερωτα, όχι «πόλεµο»

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010
Η γυναίκα έχει  πάντα θέση  στη ζωή ενός  ποδοσφαιριστή  ακόµα 
κατά τη  διάρκεια του  Παγκοσµίου  Κυπέλλου.  Αρκεί –λέει  ο γιατρός της
  «µπιανκοσελέστε» να µη  συνοδεύεται από  αλκοόλ ή άλλες  καταχρήσεις
Σεξ ή αποχή; Το... αιώνιο ερώτηµα που απασχολεί την αθλητική κοινότητα πριν από µεγάλες διοργανώσεις. Ο γιατρός της Εθνικής Αργεντινής Ούγκο Βιλάνι ....απαντά «ναι στο σεξ, αλλά µε περιορισµούς».
Οι παίκτες του Ντιέγκο Μαραντόνα θα µπορούν να κάνουν σεξ κατά τη διάρκεια του Παγκοσµίου Κυπέλλου, αποφεύγοντας όµως τις υπερβολές.

Μιλώντας στο Radio Del Ρlata ο Βιλάνι εξήγησε πως «το σεξ είναι µέρος της κοινωνικής ζωής όλων µας και δεν αποτελεί πρόβληµα. Τα προβλήµατα εµφανίζονται όταν γίνονται καταχρήσεις, όπως το να πίνεις σαµπάνια ή όταν δεν έχεις σταθερό ερωτικό σύντροφο».

Στο ερώτηµα «κατά πόσο θα επηρεαστεί η φυσική κατάσταση των παικτών», ο γιατρός των «µπιανκοσελέστε» απέφυγε να δώσει απάντηση και περιορίστηκε να δηλώσει πως «δεν µπορούµε για έναν µήνα να αρνούµαστε στους παίκτες ένα µπάρµπεκιου, ένα ποτήρι κρασί ή να κάνουν σεξ , αλλά όλα αυτά θα γίνονται µε µέτρο και όχι πριν από αγώνες».

Ο άνθρωπος που οδήγησε τη Βραζιλία στην κατάκτηση του πέµπτου Παγκοσµίου Κυπέλλου το 2002, ο Ρονάλντο, είχε δηλώσει τότε πως το µυστικό της επιτυχίας του ήταν το σεξ πριν από τους αγώνες γιατί τον χαλάρωνε. Η πλειονότητα των προπονητών απαγορεύει διά ροπάλου το σεξ, ενώ ο προπονητής της Αγγλίας Φάµπιο Καπέλο απαγόρευσε στις συζύγους και τις φίλες των ποδοσφαιριστών του να τους ακολουθήσουν στη Νότια Αφρική. Ο ΒΕΡΟΝ
Ο Χουάν Σεµπαστιάν Βερόν, σε συνέντευξή του στο Fox Sports ξεχωρίζει ως σηµαντικότερο αντίπαλο της Αργεντινής στην πρώτη φάση των αγώνων του Μουντιάλ τη Νότια Κορέα. Οι άλλοι αντίπαλοι των «µπιανκοσελέστε» είναι η Ελλάδα και η Νιγηρία.

Θεωρεί την επιστροφή του στην Εθνική προσωπική νίκη, ενώ αποκάλυψε πως µετά τη Νότια Αφρική θα αποσυρθεί από την εθνική οµάδα.
ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ
«Το σεξ είναι µέρος της κοινωνικής ζωής µας. Τα προβλήµατα εµφανίζονται όταν γίνονται καταχρήσεις»(ΝΕΑ)
ΚΡΑΧΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: