Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

«15 εκ. για μεταγραφές!» - ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΦΟΡΕΑ». «ΘΑ ΒΑΛΩ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ». «ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΗΝ ΠΑΕ». ΘΕΛΕΙ ΔΙΔΥΜΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΝΙΟΠΛΙΑ.-

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος είχε χθες το απόγευμα συνάντηση στη Marfin με εκπροσώπους του «15 εκ. για μεταγραφές!» 
συνδέσμου οπαδών «Ενιαίος Φορέας», όπως σας ενημέρωσε από χθες ο sportdog.
Ο «Mr Mig» τους ...αποκάλυψε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ότι το μπάτζετ για μεταγραφές πρέπει να ανέλθει από 13 έως 15 εκ. ευρώ και πως είναι διατεθειμένος ο ίδιος μαζί με τον Νικόλα Πατέρα να συμβάλουν οικονομικά για να αυξηθεί το μεταγραφικό μπάτζετ από τα 5 εκ. ευρώ που είναι σήμερα.
«Άλλοι δύο Σισέ»

«Κι εγώ και ο Πατέρας είμαστε Παναθηναϊκοί. Έχω συνεννοηθεί μαζί του και θα ανακοινώσω την πρόθεσή μας να βάλουμε ένα ποσό 8-9 εκ. ευρώ στην ομάδα για να τα προσθέσει στο μεταγραφικό μπάτζετ των 5 εκ. ευρώ.
Έτσι, με ένα ποσό 13-15 εκ. ευρώ θα γίνουν οι μεταγραφές που αρμόζουν για φέτος στον Παναθηναϊκό Για μένα αυτό πρέπει να είναι κάθε χρόνο το μπάτζετ του Παναθηναϊκού και επιμένω σε αυτό που είχε πει ότι θέλουμε άλλους δύο Σισέ»,
τόνισε και γνωστοποίησε ότι θα συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου:
«Είμαι εδώ, δεν φεύγω»

«Θα συμμετάσχω στην αύξηση του Μ.Κ. κανονικά. Δεν πρόκειται να φύγω από τον Παναθηναϊκό. Θα είμαι εδώ».

Σε κάποια φάση οι οπαδοί ρώτησαν τον «Βγενό γιατί δεν αγοράζει την ΠΑΕ από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και αυτός απάντησε:
«Αυτό δεν θα γίνει όπως το θέλει ο Βαρδινογιάννης, αλλά όπως το θέλω εγώ. Μη ξεχνάτε ότι υπάρχει μεγάλη οικονομική κρίση στη χώρα μας αυτή την εποχή. Έχω 58.000 εργαζόμενους, δεν θέλω να κάνω απολύσεις, δεν θέλω να μειώσω τους μισθούς.
Είναι μια δύσκολη περίοδος και εγώ προσωπικά δεν θέλω να εμφανιστώ ως ένας άνθρωπος που δεν υπολογίζει τίποτα και προσφέρει ένα τεράστιο ποσό για μια ποδοσφαιρική ομάδα».
Παράλληλα, ο Βγενόπουλος αναφέρθηκε στην τελευταία κουβέντα που είχε με τον Τζίγγερ το βράδυ της Δευτέρας, όταν έφτασαν κοντά σε συμφωνία.
«Όλα ήταν έτοιμα και φαινόταν ότι θα συμφωνήσουμε. Ξαφνικά αντέδρασε ο Βαρδινογιάννης και δεν επήλθε η συμφωνία».

«Θέλει περικοπές»

Εν τω μεταξύ, για μια ακόμη φορά εξέφρασε τη στήριξή του στον Νικόλα Πατέρα, λέγοντας: «Για μένα ο μόνος πρόεδρος που μπορεί να πάει τον Παναθηναϊκό όπως τον πήγε φέτος είναι ο Πατέρας. Αυτό το είπα και θα το ξαναπώ».

Τέλος, ο Ανδρέας Βγενόπουλος είπε για τις αυξήσεις που θα πρέπει να ακολουθήσουν: «Κάθε χρόνο θα πρέπει να βάζουμε ένα ποσό που θα φθάνει τα 20-25 εκ. ευρώ και δεν βλέπω το Βαρδινογιάννη διατεθειμένο να το κάνει. Θέλει περικοπές». 30 εκ. ευρώ για μεταγραφές

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «SportDay» ο Ανδρέας Βγενόπουλος προτίθεται να βάλει μέσα στην επόμενη τριετία στον Παναθηναϊκό 30 εκ. ευρώ για μεταγραφές. Πρόθεση του «Mr Mig» δεν είναι με αυτά τα χρήματα να αυξήσει το ποσοστό του στην ΠΑΕ, αλλά να βοηθήσει την ενίσχυση της ομάδας.
Ακόμα, ο «Βγενό» πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να συνεχίσει φέτος με το δίδυμο Αντωνίου-Νιόπλια. (ΠΗΓΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: