Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010
Λοβέρδο ας τα παπατζιλίκια και μάθε ότι πάνω από τα 35 χρόνια δεν δουλεύουμε που να χτυπιέσαι κι εσύ και το ΔΝΤ. Θα γίνει το ...έλα να δεις.
***
Γεμίσατε την Ελλάδα συνταξιούχους στα 35, 45 και 55 και κάποιους θα τους στείλετε στα 70. Ε, αυτό δεν θα γίνει. Κι όποιος το ψηφίσει θα εισπράξει τη λαϊκή οργή.
***
Δεν τους έμεινε φιλότιμο. Θαυμάστε εκείνον τον Μαντέλη, με κυνικότητα να ομολογεί ότι τα’πιασε. Βαφτίζει βέβαια τη μίζα-χορηγία και φυσικά κυκλοφορεί ελεύθερος, λόγω παραγραφής. Δεν θα βρεθεί ένας χριστιανός να τον γιαουρτώσει;
***
Εγώ κύριε Σημίτη αν ήμουν στη θέση σου τον Μαντέλη θα τον έκοβα απ’τη φάτσα και μόνο. Όχι που θα τον έκανα υπουργό. Πώς την πάτησες έτσι; Ο Καραμανλής τουλάχιστον που την πάτησε με τον Ρουσόπουλο δικαιολογείται. Ήταν γλυκούλης.
***
Διευκρίνιση. Η στήλη ποτέ δεν αμφισβήτησε το έργο που έκανε το ΨΝΠΟ. Ο υπογράφων τρελαίνεται, όταν ακούει για πλασματικές ώρες εργασίας στο δημόσιο. Εκ πεποιθήσεως.
***
Μεταφέρουμε το σφυγμό του πολίτη. Το «μηδενική ανοχή» το πήραμε στα χέρια μας μιας και οι πολιτικοί μας δουλεύουν.
***
Μην μας τρελαίνετε άλλο, δεν μας νοιάζει πια ποιος κυβέρνησε καλύτερα αυτή τη χώρα αλλά ποιος έκλεψε λιγότερα.
***
Κόντρα Πετσάλνικου –Ραγκούση για τον Καλλικράτη. Βέβαια, ο πρόεδρος της Βουλής κατέβασε το επίπεδο αλλά ο Ραγκούσης σκάει και γάιδαρο.
***
Η Ν.Δ. κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ ότι τον Καλλικράτη τον σχεδίασε  με κομματικά κριτήρια. Πάλι γκαντεμιά, μόνο εδώ στην Πιερία έστρωσε χαλί να το πατήσει ο Σάββας!
***
Είθισται, όταν έρχεται ένας υπουργός στελέχη των κομμάτων να στριμώχνονται να φωτογραφηθούν μαζί του. Τώρα αν τους βγάλω στον αέρα με Μαντέλη αγκαζέ θα φταίω εγώ ή η κακιά η ώρα;
***
Για να μην ξεχάσω. Είχα την «εξαιρετική τιμή» τον Μάρτη του 2000 να φιλοξενήσω στην εφημερίδα «Τοπική» δηλώσεις του ισχυρού άνδρα Τάσου Μαντέλη.
Έλεγε λοιπόν τότε ο πολλά βαρύς σοσιαλιστής: «Θα δημιουργήσουμε ένα ευρύτατο πρόγραμμα κοινωνικής και ανθρώπινης αλληλεγγύης που θα χρηματοδοτηθεί μ’ένα ποσό 45 τρις».
Δεν γνωρίζω αν το πρόγραμμα εφαρμόστηκε. Βέβαιο είναι ότι εμείς μείναμε με την αλληλεγγύη στο χέρι και ο Μαντέλης με χορηγικό αλληλόχρεο λογαριασμό.(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: