Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Στη Σκιά του Ολύμπου με τον Δημήτρη Π. Κεραηλίδη

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010
ΘΑ ΠΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ Α2 ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΤΟΥ ...ΕΝΔΟΞΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ, ΤΟ …ΚΟΥΤΣΟΠΡΩΗΝΑΜΟΙΡΙΔΙΟΝΥΝΧΙΟΝΙΔΙΟ!!!
* Δεν ξέρω αν το καταλάβατε κυρίες κύριοι, ακροατές ακροάτριες εκείνο που έγραψα για το γήπεδο του Σταθμού το προηγούμενο Σάββατο!
* Και εννοώ βέβαια το κλειστό του Σιδηροδρομικού Σταθμού, εκεί δίπλα στην …γούρνα του Αμοιρίδη!
* Πως γίνεται ρε γ@μώτω μου το ίδιο γήπεδο εκεί στον Άγιο Σπυρίδωνα του Δήμου Δίου και του Γρηγορίου Παπαχρήστου του Μάγκα, να είναι ΕΤΟΙΜΟ και σχεδόν να έχω φορέσει το …σώβρακό μου και να πάω να παίξω μπάσκετ, ενώ το Πρώην Αμοιρίδιο και σημερινό Χιονίδιο, ΑΕΡΑΣ ΣΤΑ …ΠΑΝΙΑ ΜΑΣ!
* Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ!
* Πως γίνεται όλοι, από την πλευρά του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ να είναι σε πλήρη σύμπνοια και οι άλλοι ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΙ να είναι ΑΛΛΟΥ φάν ΠΑΡΚ!!! Χα χα χα
* Εντάξει ρε ο εργολάβος ή καλύτερα οι εργολάβοι κάνουν το παιχνίδι τους για να προχωρήσουν το έργο, θέλετε να πείτε ακόμη ακόμη σε βάρος του ίδιου του έργου, όμως…
* ΣΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΘ ΑΥΤΟ, ΕΣΥ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;;;
* Ά και κάτι άλλο…
* ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΩΣ  ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ …ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!
* Και αν την κάνουν με …ελαφρά πηδηματάκια για το σπίτι τους ρε Σάββα και κυρ Σάββα και αφέντη τσουτσουλομύτη, τότε θέλω να σε δω!
* Μετά τον Σεπτέμβριο έχεις και εκλογές, αν έχεις και τέτοια προβλήματα άστα …βράστα!
* ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ! ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 11 ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ!!!
* Κι επειδή μαζεύτηκαν πολλά ρε συ Σάββα κάνε κάτι…
* Ά ξέχασα. Το θέμα του ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ το τρέχουν εθελοντικά και κάποιοι πολίτες που αγαπούν την ιστορία του Πιερικού, βλ. ΑΛΕΚΟΣ ΤΣΙΩΤΣΙΟΣ…
* ΜΗΠΩΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΤΟΝ ΤΣΙΩΤΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ;;; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΔΑ;;;
* ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ;;;
* Άντε να τελειώνουμε, με το κλειστό του σταθμού.
* ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟ ΠΑΛΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟ ΠΑΛΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!!!
* Ά ξέχασα…
* ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΘΑ ΦΑΣ ΗΤΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ Α2 ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΤΟΥ ...ΕΝΔΟΞΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ, ΤΟ …ΚΟΥΤΣΟΠΡΩΗΝΑΜΟΙΡΙΔΙΟΝΥΝΧΙΟΝΙΔΙΟ!!!
* ΧΑΙΡΕΤΑΙ…
* ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…
* Άσχετο: γκρεμίστε ρε γαϊδούρια τα διόδια!
* ΑΕΡΑΑΑΑΑΑ (ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: