Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Πιερικός - Με δεκαοκτώ ο Πιερικός από σήμερα στην Καλαμάτα Εκτός αποστολής: Θάνος, Χατζηζήσης, Φρέντερικς τιμωρημένοι, Παστός τραυματίας

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010
Στους απόντες για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι του Πιερικού με την Καλαμάτα προστέθηκε και ο έμπειρος και ικανότατος Τάσος Παστός που μετά την προπόνηση της Τετάρτης ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι οι ενοχλήσεις οφειλόταν σε διάταση και ...όχι θλάση όπως αρχικά φάνηκε και έτσι χθες αν και ήταν παρών στο γήπεδο προπονήθηκε επιφυλακτικά και φυσικά αποκλείστηκε.
Οι εναπομείναντες για το αυριανό παιχνίδι είναι συνολικά δεκαοκτώ και αυτοί θα πετάξουν σήμερα λίγο μετά το μεσημέρι για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για την Καλαμάτα.
Εκτός αποστολής είναι οι τιμωρημένοι Θάνος, Χατζηζήσης και Φρέντερικς, οι τραυματίες Παστός και Λαζαρίδης, οι ευρισκόμενοι στο στάδιο της τελικής αποθεραπείας Κόιτς και Νίκου και οι νεαροί Μίγκος, Τσιντώτας (τερματοφύλακας) και ο Κουδουνάς (τερματοφύλακας).
Στην αποστολή είναι και ο Δημ. Τόσκας που απουσίαζε με την Εθνική Νέων που αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα της Σερβίας στο τελευταίο παιχνίδι της προετοιμασίας της. Ο Τόσκας έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο και επέστρεψε χθες αργά το απόγευμα.
Η αποστολή του Πιερικού θα προπονηθεί σήμερα το πρωί και αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης θ’ αναχωρήσουν για την Θεσ/νίκη και θα πετάξουν για την Αθήνα στις 14:40.
Οι δεκαοκτώ ετοιμοπόλεμοι από τους οποίους ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος θα επιλέξει τους έντεκα που θα ξεκινήσουν αλλά και τις ενδεχόμενες αλλαγές που θα κάνει είναι οι:
Γουμάγιας, Καρακούτσης (οι δύο τερματοφύλακες), Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Τασίδης, Εξουζίδης, Κοντέων, Παντελιάδης, Μαρτίνεζ, Πέντα, Ολγκίν, Γκουγκουλιάς, Ρέγιες, Μακρής, Τόσκας, Τσιτλακίδης, Πλάτανος και Κωτσιόπουλος.

Η χθεσινή προπόνηση
Τα είχε όλα η χθεσινή προπόνηση που την παρακολούθησαν και αρκετοί φίλαθλοι. Άρχισε με το ζέσταμα το οποίο είχε και ταχύτητες και συνεχίστηκε με ασκήσεις κατοχής κα κυκλοφορίας της μπάλας. Το επόμενο στάδιο της προπόνησης είχε τελειώματα φάσεων με σουτ σε εστίες με τερματοφύλακα και κάτω από πίεση.
Ακολούθησε δίτερμα με διάφορες ασκήσεις τακτικής και ολοκληρώθηκε με στημένες φάσεις και αποθεραπεία.
Με τη χθεσινή προπόνηση ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών για το αυριανό παιχνίδι αφού η σημερινή που θα γίνει τα πρωί και θ’ αρχίσει στις έντεκα θα είναι πολύ χαλαρή, θα είναι ένα ξεμούδιασμα και αμέσως μετά η αποστολή θ’ αναχωρήσει για το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσ/νίκης. Από την Αθήνα θα μεταβούν στην Καλαμάτα όπου και θα διανυκτερεύσουν.(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: