Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Θ. Παπαγεωργίου: Δεν θα λειτουργήσουν περισσότερα διόδια στην Πιερία

ΔΕΥΤΕΡΑ 15-3-2010
Θετικές φαίνεται να είναι για την Πιερία, οι εξελίξεις στο στάδιο της επαναδιαπραγμάτευσης της σύμβασης παραχώρησης της εθνικής οδού κυρίως σε ότι αφορά τα διόδια του Αιγινίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του .... Βουλευτή Πιερίας κ. Θ. Παπαγεωργίου εξετάζεται θετικά η πρόταση να μην λειτουργήσουν τα διόδια στην περιοχή του Αιγινίου. Η διαπραγματεύσεις με την εταιρία φαίνεται να καταλήγουν σε συμφωνία να της παραχωρηθούν για χρήση τα διόδια Μαλγάρων και να μην υπάρχει είσπραξη διοδίων στις νέες εγκαταστάσεις διοδίων του Αιγινίου.
Η πρόταση αυτή που είχε κατατεθεί στην πρόσφατη σύσκεψη των Φορέων της Πιερίας με την ηγεσία του Υπ Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων από τον Βουλευτή Πιερίας κ. Παπαγεωργίου και άλλων εκπροσώπων Φορέων της Πιερίας.
Έτσι η κυβέρνηση φαίνεται πως υλοποιεί την δέσμευσή της για επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης παραχώρησης της εθνικής οδού στην εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» η οποία προχωρά με θετικά αποτελέσματα για την Πιερία και τον σθεναρό αγώνα των Φορέων.(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: