Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ Π.Α.Ε.
Πλατεία Ελευθερίας 1 Κατερίνη
Τηλ: 23510 47850-1-2
Φάξ: 23510 47853
E-mail: pierikos@otenet.gr
Τ.Κ. 60100
www.pierikos.gr
           
Κατερίνη:   02/02/ 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την ευκαιρία να εξηγήσει του λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση του να υποβάλλει την παραίτησή του από μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Πιερίας είχε ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Δημήτρης Ελευθεριάδης στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΣ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (01.02.2010) το απόγευμα.
Ο πρόεδρος του Πιερικού αναφέρθηκε στα διαιτητικά σφάλματα που αντιμετωπίζει η ομάδα σχεδόν σε κάθε αγώνα και τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα τη βαθμολογική καθήλωση της. Ο κ. Ελευθεριάδης αναφέρθηκε στη συντονισμένη προσπάθεια και τη στήριξη που θα πρέπει να έχει ο Πιερικός από τους φορείς της Πιερίας και φυσικά από την ΕΠΣ Πιερίας προκειμένου να αντιμετωπίσει φαινόμενα, όπως αυτά της διαιτησίας, που υπονομεύουν το μέλλον και την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.
Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο συντάχθηκε με τις θέσεις του προέδρου του Πιερικού και κατανόησε την μεγάλη ανάγκη στήριξης που έχει η ομάδα. Αποφάσισαν μάλιστα από κοινού να θωρακίσουν την ομάδατου Πιερικού σε όλα τα μέτωπα. Για το λόγο αυτό το ΔΣ της ΕΠΣ δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Ελευθεριάδη.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: