Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΖΩΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ


ΤΡΙΤΗ 2-2-2010
Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας
Σας ανακοινώνουμε την απόφαση του ΣΚΑΙ και ΣΚΑΙ 100,3 να στηρίξει την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και ειδικά το «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος 2010» ως χορηγός επικοινωνίας. Σήμερα λάβαμε τα λογότυπα από το τμήμα επικοινωνίας του σταθμού τα οποία ήδη έχουν τοποθετηθεί στην ιστοσελίδα μας.
Στο εξής, οι δράσεις της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, θα προβάλλονται από τους ΣΚΑΙ 100,3 και ΣΚΑΙ, ειδικά από την εκπομπή ECO NEWS της κυρίας Χριστοφυλίδου.
Θεωρούμε πως πρόκειται για μια θετική εξέλιξη, μια αναγνώριση των κοινών προσπαθειών μας τα δύο τελευταία χρόνια. Η φωνή των ενεργών πολιτών της Πιερίας ακούγεται εδώ και πολύ καιρό σε ολόκληρη την Ελλάδα και βρίσκει πλέον την αναγνώριση και την προσοχή που της αξίζει.
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ευχαριστεί θερμά ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ, τους φίλους της, τους φορείς της πόλης της Κατερίνης και ιδιαίτερα τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ, ειδικά του Νομού Πιερίας, που συνεργάστηκαν μαζί της, στήριξαν και προέβαλλαν τις δράσεις της.
Για την Ομάδα
Ηλίας Τσολακίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: