Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Νέος κυκλικός κόμβος στην Αυγουστίνου και εργασίες διάνοιξης στον Σ. Σταθμό

ΠΕΜΠΤΗ 14.01.2010

Στόχος η βελτίωση των συνθηκών για πεζούς και οδηγούς
Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή κυκλικού κόμβου στην οδό Αυγουστίνου και Παπαρηγοπούλου στις Εργατικές Κατοικίες Κατερίνης. Το έργο εντάσσεται όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Λιακόπουλος στις προσπάθειες που καταβάλλει ο δήμος Κατερίνης για τη δημιουργία ασφαλών διαδρομών για τους πεζούς και τους οδηγούς.
Ο Θ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Σε πολύ μικρή απόσταση περίπου 100 μέτρων βρίσκεται το 7ο δημοτικό και γυμνάσιο σχολείο, και η δημιουργία του κυκλικού κόμβου θα συμβάλλει όπως επισημάνθηκε στην διευκόλυνση της κυκλοφορίας στη συγκεκριμένη περιοχή δημιουργώντας παράλληλα ασφαλέστερες συνθήκες για την μετακίνηση των μαθητών και των γονέων.
Ο κ. Λιακόπουλος ζήτησε την κατανόηση των κατοίκων της περιοχής για την ταλαιπωρία που υφίστανται και πρόσθεσε ότι υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με τους δημότες.
ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΣΤΟΝ Σ. ΣΤΑΘΜΟ
Παράλληλα σε εξέλιξη είναι οι εργασίες διάνοιξης σε περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού και συγκεκριμένα στην Α' Πάροδο Λ. Ιασωνίδη. Όπως υπογράμμισε ο αντιδήμαρχος, θα ακολουθήσουν και άλλες παρεμβάσεις αυτού του είδους, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των γειτονιών και της βελτίωσης της καθημερινότητας τους.(Π.Α)
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/  

Δεν υπάρχουν σχόλια: