Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Ο Ευ. Μεϊμαράκης στο πλευρό της Ντ. Μπακογιάννη

26/11/09

ΛIΓA 24ωρα πριν τις εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας στη Ν.Δ., Ευ. Μεϊμαράκης δήλωσε την υποστήριξή του στην Ντόρα Μπακογιάννη. Παράλληλα ο κ. Μεϊμαράκης εξαπέλυσε βολές για την εσωκομματική διαδικασία εκλογής νέου προέδρου της Ν.Δ. και διερωτήθηκε: «Γιατί η Ν.Δ. χρειάζεται δύο μήνες να εκλέξει αρχηγό, την ώρα που η χώρα χρειάζεται μόλις 23 μέρες για να βγάλει πρωθυπουργό;».
Εν τω μεταξύ η μάχη των τριών υποψηφίων για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλά κρατεί. Η Ντόρα Μπακογιάννη θα πραγματοποιήσει την τελευταία προεκλογική ομιλία της αύριο το βράδυ στην Πλατεία Κοτζιά, μπροστά στο δημαρχιακό μέγαρο, ενώ σε απόσταση ενός χιλιομέτρου, στο Ζάππειο, θα μιλήσει ο Αντώνης Σαμαράς. Την ίδια ημέρα ο Π. Ψωμιάδης θα περιοδεύει στις Σέρρες.
Οι επιτελείς του κόμματος εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι το εγχείρημα της εκλογής προέδρου από τη βάση θα στεφθεί με επιτυχία και η συμμετοχή των οπαδών της Ν.Δ. θα κινηθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα. Και για τον λόγο αυτό αυξήθηκαν τα εκλογικά κέντρα σε όλη τη χώρα σε 1.600 από 1.540, που είχε αρχικώς αποφασισθεί.
Σημειώνεται ότι δεν θα υπάρξει exit poll στην όλη διαδικασία, επειδή οι εταιρίες δημοσκοπήσεων εξέφρασαν την άποψη ότι θα ήταν παρακινδυνευμένο το εγχείρημα. Η, δε, ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος για τον νέο πρόεδρο της Ν.Δ. θα γίνει με την παραδοσιακή μέθοδο.
Πηγή: Express.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: