Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Πιερικός – Αιγάλεω - ΑΥΡΙΟ

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009 - ΤΟΠΙΚΗ
Αύριο Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης 15:00

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας
Πιερικός – Αιγάλεω
Το δεύτερο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, θα γίνει αύριο το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης και θ’ αρχίσει στις τρεις λίγο μετά το μεσημέρι.
Ο Πιερικός αντιμετωπίζει το Αιγάλεω που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και για το λόγο αυτό το παιχνίδι θέλει ξεχωριστή προσοχή.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μια άλλη ομάδα που ήταν στις τελευταίες θέσεις με τρεις βαθμούς έκανε τη ζημιά στον Πιερικό.
Ο Πιερικός είναι πολύ καλύτερος και με ψυχολογία πολύ ανεβασμένη και αναμένεται να παίξει καλό ποδόσφαιρο που θα ....συνοδευτεί και με την κατάκτηση των τριών βαθμών που θα τον ανεβάσουν βαθμολογικά.
Η νέα κατάσταση πραγμάτων στον Πιερικό και η πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα είναι πόλος έλξης για τους φιλάθλους που θέλουν να βλέπουν καλό ποδόσφαιρο και αυτό κάνει ο Πιερικός αυτή την εποχή.

Προπονήθηκε κανονικά ο Εξουζίδης
Μόνος απών ο τραυματίας Μανουσαρίδης

Το πρωί προπονήθηκαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού συνεχίζοντας την εβδομαδιαία προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι με το Αιγάλεω που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης και θ’ αρχίσει στις τρεις.
Για δεύτερη ημέρα ο Σάββας Εξουζίδης προπονήθηκε κανονικά με ρους συμπαίκτες του δηλώνοντας απόλυα υγιής και παρών για το παιχνίδι με το Αιγάλεω και είναι πλέον στη διάθεση του προπονητής του, κ. Σούλη Παπαδόπουλο.
Αντίθετα για δεύτερη μέρα δεν προπονήθηκε ο Μανουσαρίδης λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς και χάνει το παιχνίδι του Σαββάτου. Ο Μανουσαρίδης ήταν στο γήπεδο και παρακολούθησε την προπόνηση.
Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο νεαρός Κωτσιόπουλος.
Η προπόνηση άρχισε με το ζέσταμα και ακολούθησαν διάφορες ασκήσεις τεχνικής κατά δυάδες και ατομικά.
Στη συνέχεια έγιναν διάφορες ασκήσεις τακτικής που θ’ ακολουθηθούν στο παιχνίδι του Σαββάτου.
Ο προπονητής του Πιερικού θα ολοκληρώσει την εβδομαδιαία προετοιμασία των παικτών του με τη σημερινή πρωινή προπόνηση και μετά το τέλος της θ’ ανακοινώσει και την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με το Αιγάλεω.
Η αποστολή το απόγευμα θ’ αποσυρθεί σε ξενοδοχείο της Παραλίας Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: