Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Θεσσαλονίκη: Νεκροί ένοικοι ξενοδοχείου από μονοξείδιο του άνθρακα - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

- ΠΗΓΗ
Θεσσαλονίκη: Νεκροί ένοικοι ξενοδοχείου από μονοξείδιο του άνθρακα

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρμόδιες Αρχές στη Θεσσαλονίκη, μετά τον αιφνίδιο θάνατο δύο ενοίκων του ξενοδοχείου «Νεφέλη», από διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα.
Ο πρώτος, ένας 25χρονος, βρέθηκε νεκρός προχθές μέσα στο δωμάτιό του. Ο δεύτερος, 27 ετών, εντοπίστηκε σήμερα τα χαράματα.
Το ξενοδοχείο Νεφέλη εκκενώθηκε και επί τόπου βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, αλλά και ιατροδικαστές προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην εξακρίβωση των συνθηκών θανάτου των .....ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!
δύο νέων ανθρώπων.
Όπως επισήμανε ο ιατροδικαστής Σαμουήλ Ντούγκου Τζάου, από τις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν προκύπτει ότι και οι δυο άτυχοι νεαροί βρήκαν το θάνατο από δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα.
«Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων και για τα δύο περιστατικά έδειξαν ότι πρόκειται για δηλητήριαση από μονοξείδιο του άνθρακα. Πιθανότατα πρόκειται για διαρροές που προκαλούνται από ατελή καύση» δήλωσε ο ιατροδικαστής Ματθαίος Τσούγκας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από περίπου τρία χρόνια σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας είχαν χάσει τη ζωή τους δύο ανήλικα παιδιά από τη Βρετανία. Το θλιβερό περιστατικό, που στοίχισε τη ζωή των δύο  παιδιών, της Κριστιάν Σέφερντ και του αδελφού της Ρόμπερτ, συνέβη τη νύχτα της 25ης προς ξημερώματα της 26ης Οκτωβρίου 2006 σε ξενοδοχείο κυπριακού ομίλου.
Τα δύο μικρά παιδιά, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, δηλητηριάστηκαν και πέθαναν λόγω υπερβολικής ποσότητας μονοξειδίου του άνθρακα εξαιτίας διαρροής του κλιματιστικού μηχανήματος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ο πατέρας των δύο παιδιών, Νιλ Σέφερντ, και η σύντροφός του Ρουθ Εΐμι Μπίτσον.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ: 


ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: