Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

«Κελεπούρι» στα ελληνικά νησιά

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009
Οι οκτώ άντρες και γυναίκες που συμμετέχουν στο νέο ριάλιτι σόου του E! και η παρουσιάστρια Κάρμεν Ηλέκτρα.
Την τύχη τους σε έξι ελληνικά νησιά ψάχνουν οκτώ «σινγκλ» άντρες και γυναίκες από όλο τον κόσμο στο νέο ριάλιτι σόου του αμερικανικού καναλιού E!.
Τέτοια διαφήμιση, και μάλιστα δωρεάν, ούτε οι ιθύνοντες του...ΕΟΤ δε θα μπορούσαν να ονειρευτούν για τον ελληνικό τουρισμό.
Το πρώτο επεισόδιο του Perfect Catch (το κελεπούρι σε ελεύθερη μετάφραση) προβάλλεται αυτή την Τετάρτη στο E! και θα ακολουθήσουν άλλα έξι. Τις καλύτερες εικόνες από τα πιο διαφημισμένα νησιά του Αιγαίου θα δούνε εκατομμύρια θεατές σε Αμερική, Ευρώπη και Αυστραλία.
Η παραγωγή του σόου έγινε πριν ένα μήνα στη ......Δείτε το τρέιλερ της σειράς.......Μύκονο, τη Σαντορίνη, τη Ρόδο, την Πάρο και άλλα δύο νησιά, ενώ ο τελικός γυρίστηκε στην Αθήνα. 
Σε κάθε στάση, τέσσερις άντρες και τέσσερις γυναίκες από διάφορες χώρες - νέοι, γυμνασμένοι, ηλιοκαμένοι και σέξι - έψαχναν να βρουν τον/την ιδανικό/ή σύντροφο ή αλλιώς, το τέλειο κελεπούρι. Η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από την Κάρμεν Ηλέκτρα και άλλα δύο άτομα, αποφάσιζαν στο τέλος του επεισοδίου αν είχαν δίκιο ή όχι.
Όσοι πέρασαν το τεστ, διαγωνίστηκαν μαζί με το ταίρι τους στον τελικό της σειράς στην Αθήνα. Ο νικητής εισέπραξε 50.000 δολάρια και κέρδισε τη συμμετοχή του σε μία φωτογράφηση μόδας.(ΝΕΑ)

Δείτε το τρέιλερ της σειράς

ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: