Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Σούλης: Πρόκληση το ματς Κυπέλλου με ΠΑΟ!

Πρόκληση χαρακτήρισε το νοκ-άουτ παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο ο προπονητής του Πιερικού, Σούλης Παπαδόπουλος. Παράλληλα, ο 42χρονος προπονητής έθεσε τον στόχο των "μελανόλευκων" στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. (2/11/2009)

Η συνέντευξη του Σούλη Παπαδόπουλου στο sport-fm.gr:
Πώς βλέπετε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό;
«Σίγουρα, όταν αντιμετωπίζεις τον Παναθηναϊκό, είναι μια πρόκληση. Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη κλήρωση. Υπήρχαν πολλές ομάδες Β’ αλλά και Γ’ Εθνικής που θα μπορούσαμε να κληρωθούμε μαζί τους. Το φαβορί είναι σίγουρα ο Παναθηναϊκός. Είναι η καλύτερη ομάδα απ’ όλες και .....είναι και το φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Όλα τα άλλα ματς είναι αμφίρροπα. Σίγουρα, είναι μια εμπειρία το να βρεθείς αντίπαλος με τον Παναθηναϊκό. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».
Ισοπαλία χθες στο παιχνίδι με την Καρδίτσα και μάλιστα εκτός έδρας. Ένα σχόλιο…
«Ήταν ένα παιχνίδι που μείναμε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και πάνω που θα το γυρνούσαμε, ήρθε η αποβολή και μας άφησε πίσω. Κοιτάμε ήδη το επόμενο ματς, έχουμε καλή ψυχολογία στην ομάδα και στόχος μας είναι να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις».
Βρήκατε ίδια την κατάσταση στον Πιερικό όπως την είχατε αφήσει;
«Αγωνιστικά δεν βρήκα την ίδια κατάσταση. Η υποδοχή των ανθρώπων εδώ ήταν πολύ καλή. Ήταν πρεμιέρα χθες στο πρωτάθλημα για μένα και δεν θέλαμε να χάσουμε με τίποτα. Ηθελα να επιβεβαιώσω τις προσδοκίες της ομάδας και να τους ευχαριστήσω που με επέλεξαν για αυτή τη θέση. Σίγουρα η Αναγέννηση έχει πολύ καλή έδρα, θεωρείται καλό αποτέλεσμα η ισοπαλία, αλλά πιστεύω ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς».(ΠΗΓΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: