Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Ο Καρατζαφέρης θα αποτελειώσει την κατεδάφιση της ετοιμόρροπης "πολυκατοικίας" της Ρηγίλλης

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 -ΠΗΓΗ ΕΔΩ!!

Tου Αργύρη Σιδέρη

Ξεκινησε σαν ενα συνηθισμενο αποτυχημενο πειραμα, μα ο Θεος εκεινη την ωρα ειχε ιδιαιτερα κεφια και επενεβη με τον τροπο που μονο Εκεινος ξερει… ετσι εκ του μηδενος εγινε σπιθα.. μετα φλογιτσα.. μετα φωτια και τωρα φουντωνει σε πυρινη θυελλα… ΑΝ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ και τα ΣΤΕΛΕΧΗ του διαχειριστουν με την πρεπουσα σοβαροτητα το απιστευτο 7,2 που πηραν (αναμεσα σε εκλογικους καταποντισμους και κομματος παραλιας (47%) ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΟΗΜΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ και πολλοι ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ απο την Ελλαδα θα μεινουν καγκελο ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.. Δυο-τρεις κινησεις χρειαζονται και... τα σωβρακα των πολιτικαντηδων θα βρεθουν στα χερια του Καρατζαφερη… ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ? Σιγουρα θα εχουμε μια ενδιαφερουσα χρονια μπροστα μας..
ΣΙΓΟΥΡΑ Ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα "πιάσει" το σφυγμό του λαού, θα "ακούσει" την κραυγή αγωνίας, θα ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ το κυρίαρχο σύνθημα: "ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ" και θα αποτελειώσει την κατεδάφιση της ετοιμόρροπης "πολυκατοικίας" της Ρηγίλλης, αποφεύγοντας τη δυσοσμία που αναδύεται απο τα μουχλιασμένα υπόγειά της. Αυτονόητο είναι ότι ενα ΦΡΕΣΚΟ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΠΟΛΥΣΣΥΛΕΚΤΙΚΟ , ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ κόμμα, όπως ο ΛΑ.Ο.Σ, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ οχι μόνο να συγκατοικήσει, αλλά ΟΥΤΕ ΚΑΝ, να περάσει ΕΞΩ απο το σαθρό αυτό οικοδόμημα, διακινδυνεύοντας να πέσουν τα "μπάζα" της κατάρρευσης πάνω του.
Με λίγα λόγια Γιώργο Καρατζαφέρη, ξεκαθάρισε στους χλεμέντζουρες της Ν.Δ. ότι η πλάτη σου είναι για να σηκώσει ΟΛΗ την Ελλάδα, ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες κι ΟΧΙ να χρησιμοποιηθεί σαν "υποστύλωμα" της υπο κατάρρευσιν "τιμημένης" πολυκατοικίας. Μπορείς και ΜΠΟΡΟΥΜΕ, οι Έλληνες πατριώτες, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να δώσουμε σάρκα και οστά στο σύνθημα:"Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"
Και ΘΕΛΕΙΣ και ΜΠΟΡΕΙΣ πρόεδρε Γιώργο Καρατζαφέρη, να ξαναφέρεις την ελπίδα, να ξαναφέρεις το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων. Να ξαναφέρεις την Ελλάδα ΕΚΕΙ που της ΑΞΙΖΕΙ. Στην ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!

Με πλήρη επίγνωση των γραφομένων:

ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: