Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Επιχείρησαν να κλέψουν ΑΤΜ από σούπερ μάρκετ


ΠΕΜΠΤΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 - ΠΗΓΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Τέσσερεις κουκουλοφόροι επιχείρησαν να αφαιρέσουν από προθήκη του σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος, στην οδό Λ. Ιασονίδου 104, ATM της Εμπορικής Τράπεζας. Έγιναν όμως αντιληπτοί από αστυνομικούς που περιπολούσαν και εγκατέλειψαν το εγχείρημα άρον-άρον, αφήνοντας μάλιστα πίσω τους τα δυο από τα τρία αυτοκίνητά τους!
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι κουκουλοφόροι ληστές, αφού παραβίασαν την προθήκη, στην οποία βρισκόταν το ΑΤΜ, το έδεσαν με συρματόσχοινο για να το βγάλουν έξω. Τη στιγμή εκείνη, αστυνομικοί της Υπηρεσίας ασφάλειας Κατερίνης που περιπολούσαν στην περιοχή πλησίασαν στο χώρο και οι δράστες το ‘βαλαν στα πόδια.
Για την ακρίβεια το έσκασαν εποχούμενοι, ή, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας «αφού εγκατέλειψαν στο χώρο δυο οχήματα, διέφυγαν με τρίτο αυτοκίνητο».
Προανάκριση-έρευνα, για την ταυτότητα και τη σύλληψη των αγνώστων δραστών, διενεργεί η Υπηρεσίας Ασφάλειας Κατερίνης. Συνελήφθη 30χρονος για εμπορία ηρωίνης Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης 30χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα νάιλον αυτοσχέδιο σακουλάκι που περιείχε ηρωίνη βάρους ενός δεκάτου του γραμμαρίου.
Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο δέμα που περιείχε ηρωίνη βάρους 73 γραμμαρίων. Επίσης κατασχέθηκε μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.
''ΚΡΑΧΤΗΣ'' kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: