Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Πανελλαδικό σάλο προκαλεί ο προπηλακισμός του Γιώργου Παπανδρέου από τον Αχ. Μπέο... Στημένη την είχε ο Μπέος και τα πρωτοπαλλήκαρά του...


...

Πανελλαδικό σάλο προκαλεί ο προπηλακισμός του Γιώργου Παπανδρέου από τον Αχ. Μπέο

18 Ιουνίου 2015, 15:15
«Στημένη» στον Γιώργο Παπανδρέου, με προσυγκέντρωση σε κοντινή καφετέρια, την είχε ο Αχ. Μπέος με τα πρωτοπαλλίκαρά του και το Γραφείο Τύπου. Ο Γιώργος Παπανδρέου επρόκειτο να φθάσει στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Park, όπου θα έδινε συνέντευξη Τύπου. Ελάχιστα λεπτά πριν από την άφιξή του και ενώ οι εκπρόσωποι των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης τον περίμεναν, καθώς είχε καθυστερήσει, εμφανίστηκε δημοσιογράφος – εργαζόμενη στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Βόλου η οποία προϊδέασε τους συναδέλφους της για το επεισόδιο που θα ακολουθούσε. Αμέσως μόλις ο Γιώργος Παπανδρέου έφθασε στο ξενοδοχείο, εμφανίστηκε «από το πουθενά» ο Αχ. Μπέος συνοδευόμενος από δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες του στο Δήμο, αλλά και προσωπικούς του φρουρούς. Ακολουθώντας τον πρώην πρωθυπουργό, ο Αχ. Μπέος εισέβαλε στο χώρο του ξενοδοχείου βρίζοντας με χυδαίες εκφράσεις τον Γ. Παπανδρέου, γιατί οδηγήθηκε στη φυλακή επί πρωθυπουργίας του.
“Π….η, μ….α, χασικλή, κατέστρεψες τη χώρα”, φώναζε ο άνθρωπος που εκπροσωπεί την πόλη.
“Πάρε δρόμο χασικλή”, φώναζε στον πρώην πρωθυπουργό, σε ανεξέλεγκτη κατάσταση, ενώ η αστυνομία δεν τον απομάκρυνε και παρακολουθούσε αμέτοχη τον προπηλακισμό.
Η προκλητική απάθεια της αστυνομίας προκάλεσε την οργή του πρώην δημάρχου Βόλου Δ. Πιτσιώρη, που ζήτησε να τον συλλάβουν, όπως έπραξαν και άλλα στελέχη. Μάλιστα, σε επικοινωνία που είχαν στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ με την Εισαγγελία Βόλου ζητήθηκε αυτεπάγγελτη παρέμβαση, αλλά η απάντηση που δόθηκε ήταν πως πρέπει να κατατεθεί έγγραφη καταγγελία.
Το επεισόδιο έγινε άμεσα γνωστό στα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης, τα οποία αναπαρήγαγαν το φωτογραφικό και άλλο υλικό, και σύμφωνα με πληροφορίες αποτέλεσε θέμα συζήτησης μεταξύ στελεχών της κυβέρνησης.
Σχολιάζοντας το περιστατικό ο πρώην πρωθυπουργός σημείωσε: «Δεν μας πτοούν συμπεριφορές και αντιλήψεις τραμπουκισμού ή νοεφασίζουσες που θέλουν να συγκαλύψουν συγκεκριμένα συμφέροντα. Ο αγώνας ο δημοκρατικός, των δημοκρατικών πολιτών και του ΚΗΔΙΣΟ, είναι ένας αγώνας συνεχής για την ευνομία και ένα κράτος δικαίου που θα μπορεί να υπηρετεί αξίες, κανόνες προς το δημόσιο συμφέρον».  
IMG_0480
IMG_0483
IMG_0485
IMG_0487
IMG_0488



http://e-thessalia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: