Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Θέμα ηγεσία ΠΑΣΟΚ θέτει ανοιχτά ο βουλευτής Θάνος Μωραΐτης

Θάνος Μωραΐτης 
Ο κ. Μωραΐτης σημειώνει πως η νέα ηγεσία θα πρέπει να δώσει «νέα προοπτική στην συνεργασία των δυνάμεων του κέντρου και της.....
κεντροαριστεράς», και αφήνει αιχμές για μία «απόπειρα εφησυχασμού και μια εκτός τόπου και χρόνου θριαμβολογία», μετά την «ήττα» του ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες εκλογές.Θέμα Βενιζέλου θέτει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης, ο οποίος σε άρθρο του υπογραμμίζει ότι απαιτείται «νέα ηγεσία» στην παράταξη, η οποία πρέπει «να εμπνέει να ενώνει και να διευρύνει».
Ουδέν σχόλιο από τη Χαριλάου Τρικούπη.
Ο κ. Μωραΐτης σημειώνει πως η νέα ηγεσία θα πρέπει να δώσει «νέα προοπτική στην συνεργασία των δυνάμεων του κέντρου και της κεντροαριστεράς».
Τονίζει πως οι πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις αποδείχτηκαν μία ακόμα ήττα για το ΠΑΣΟΚ, και σχολιάζει πως αντί η ήττα «να λειτουργήσει αφυπνιστικά» βλέπουμε μία «απόπειρα εφησυχασμού και μια εκτός τόπου και χρόνου θριαμβολογία».
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει πως το «πραγματικό διακύβευμα» είναι να υπάρξει η πολιτική δύναμη μέσω της οποίας θα «εκφραστεί το πολιτικό ακροατήριο που δεν βολεύεται με την επιβολή ενός ανιστόρητου δίπολου ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ».
Όσον αφορά τη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Μωραΐτης επισημαίνει πως ο «μονόδρομος» είναι να «απαιτηθεί η αλλαγή πολιτικής και να υπάρξει πραγματικό προοδευτικό πρόσημο», κι «όχι απλά να υπάρχει ένα προοδευτικό δεκανίκι σε μια δεξιά κυβέρνηση»
Πηγή: http://www.skai.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: