Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Οι εμφανίσεις .. υποχρεώνουν τον Σάντος σε αλλαγές

Υποχρεώνουν τον Σάντος σε αλλαγές 
Πάλι 0-0 έφερε η εθνική, αλλά ρε αδελφέ ομόρφυνε λίγο το παιχνίδι μας. Βλέπονταν η ομάδα. Είχε φτάσει τρεισήμιση το πρωί κι άντεχες να..
το παρακολουθείς το ματς. Το άλλο, με τους Πορτογάλους, δεν μπορούσες να το δεις κι ας τέλειωνε στις εντεκάμιση!Ο Σάντος τελικά έκανε αυτό που είχαν καταλάβει κι οι διεθνείς-σας είχα προϊδεάσει από χθες για τις δέκα αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά και την παρουσία από ένα ημίχρονο των Καραγκούνη-Κονέ και Γλύκου-Καπίνο. Υποχρεώνουν τον Σάντος σε αλλαγές 

Ήταν ένα ρίσκο, που όμως επιβεβαίωσε πανηγυρικά, αυτό το οποίο είχα σχολιάσει πριν καν αρχίσει η εθνική τα φιλικά της: έχει ανάγκη από φρέσκο αίμα αυτή η ομάδα. Πώς να το κάνουμε τώρα. Φωνάζει από μόνο του.Ίσως θυμάστε ότι είχα μνημονεύσει τέσσερα ονόματα: Φετφατζίδης, Ταχτσίδης, Κονέ και Σάμαρης. Και τα τέσσερα αυτά παιδιά έδωσαν το κάτι διαφορετικό στην ομάδα. Σίγουρα τους έλειψε το παραπάνω, δηλαδή το γκολ, αλλά τουλάχιστον παίξαμε λίγη μπάλα. Κυκλοφορήσαμε, απειλήσαμε, σουτάραμε. Κι αν ο Σάμαρης, ενώ ήταν καλός, απέφευγε τα γνωστά του κι από το Τσάμπιονς Λιγκ λάθη, θα είχαμε ακόμη καλύτερη εικόνα των νέων παιδιών.Ο Φέτφα την κέρδισε τη μία θέση στην επίθεση, ήδη. Δεν μπορεί να τον αφήσει έξω ο Σάντος πλέον. Ο Σαλπιγγίδης θα πάει για τον πάγκο η, θα παίξει σέντερ φορ.Ο Ταχτσίδης έχει  ωραίο στιλ και μοιράζει έξοχα την μπάλα. Δεν βλέπω να είναι καλύτερος ο Τζιόλης.Ο Κονέ είναι επικίνδυνος και τρεχαλατζής. Αν παίξουμε 4-3-3, με δύο αμυντικά χαφ κι ένα μεσοκυνηγό (κι όχι με 4-3-3, με ένα κόφτη και δύο εσωτερικούς μέσους), αυτός πρέπει να παίξει εκεί, όχι ο Κατσουράνης, τον οποίο κάποιες φορές ο Σάντος βάζει σε τέτοιο ρόλο (πίσω από τον σέντερ φορ), μάλλον ακατανόητα.Γενικά τα νέα πρόσωπα άφησαν μία καλή αίσθηση. Οι γκολκίπερ ήταν καλοί. Προσπάθησε κι ο Χριστοδουλόπουλος. Κι ο Τζαβέλλας ήταν αρκετά καλός αμυντικά-αλλά έχει θέμα δυνάμεων, αφού όταν προωθείται έχει επιστροφές…χελώνας.Και η εντύπωση που υπάρχει νομίζω πως είναι μία: Κάποια πιο νέα παιδιά υποχρεώνουν τον Σάντος σε αλλαγή πλάνων. Αν μη τι άλλο, να σκεφθεί την αλλαγή των αρχικών πλάνων.
"Ο Κ. Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο gazzetta τις εξελίξεις μετά και το δεύτερο φιλικό τεστ της εθνικής"
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: