Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΩΝΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ - ''Είναι μια συνειδητή απόφαση'' τόνισε στο sigmalive

http://www.sigmalive.com/application/cache/default/images/news/615x340/DONIS.jpg 
Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013
O νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης μίλησε στο sigmalive. com για την συμφωνία με τους «γαλαζοκίτρινους». “Είναι μια πολύ συνειδητή απόφαση. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα, με σωστή διοίκηση και πλάνο. Πιστεύω...
ότι θα έχουμε πολύ καλή συνεργασία και θα πετύχουμε σημαντικά πράγματα”.
Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έχει έρθει σε προφορικη συμφωνία με τον Ελλαδίτη τεχνικό Γιώργο Δώνη και αυτό που απομένει είναι να έρθει στην Κύπρο ο Ελλαδίτης τεχνικός για να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας. Η άφιξη του στην Κύπρο υπολογίζεται την ερχόμενη Παρασκευή αφού βρίσκεται στην Ιταλία.
Τι γράψαμε πρίν:Η περίπτωση Ρόνι Λέβι αποτελεί οριστικά παρελθόν για τον ΑΠΟΕΛ. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Ελλαδίτη τεχνικό Γιώργο Δώνη, και όλα δείχνουν ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι ο νέος τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων.
Τι γράψαμε πριν:Έντονων απόψεων αναμένεται να είναι η συνεδρία στον ΑΠΟΕΛ, αφού στο τραπέζι υπάρχουν πλέον δύο ονόματα. Αυτά των Δώνη και Λέβι.
Η συμφωνία που υπήρξε με τον Ισραηλινό τεχνικό ισχύει από τις 11.00 το πρωί. Όμως μέχρι και τώρα δεν έχει ειδοποιηθεί για να πάει να υπογράψει το συμβόλαιο του.
Η πλευρά του ΑΠΟΕΛ επικοινώνησε σήμερα μετά το μεσημέρι και με τον εκπρόσωπο του Γιώργου Δώνη, ενώ προηγουμένως υπήρξε και διαπραγμάτευση ακόμη και με τον Domingos Paciencia. Όμως οι απαιτήσεις του Πορτογάλου προπονητή κρίθηκαν ως υπερβολικές αφού ζητούσε διετές συμβόλαιο με μισθό τις 350,000 ευρώ. Έτσι οι γαλαζοκίτρινοι άνοιξαν ξανά τον δίαυλο και με τον Γιώργο Δώνη, αφού υπήρξαν πιέσεις από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ για την περίπτωση του Ρόνι Λέβι.
Πλέον αυτό που αναμένεται είναι η κατάληξη της συμφωνίας με τον Γιώργο Δώνη που βρίσκεται στην Ιταλία να αναμένει και αυτός όπως και ο Ρόνι Λέβι που βρίσκεται στο...Χίλτον, την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου.
 http://www.sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: