Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Ελεύθερος με όρους ο αρχισυνδικαλιστής του "Σωτηρία"

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το απόγευμα ο πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο "Σωτηρία", ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον της....
Δικαιοσύνης για να απολογηθεί για το φακελάκι των 50.000 ευρώ που φέρεται να ζήτησε από τη διοικήτρια, προκειμένου να σταματήσουν οι αντιδράσεις των εργαζομένων σε σύμβαση εκχώρησης εγκαταλελειμμένου ακινήτου στην Ακαδημία Αθηνών.
Εξερχόμενος του ανακρτικού γραφείου, ο κατηγορούμενος συνδικαλιστής δήλωσε πως δεν εκβίασε "ποτέ και κανέναν" και πως έχει "εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη".
Παρότι ο συνδικαλιστής πιάστηκε επ' αυτοφώρω από τις αρχές με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ο συνήγορός του δήλωσε ότι όχι μόνον ο πελάτης του δεν εκβίασε, αλλά δέχτηκε ο ίδιος εκβίαση! Προς τούτο, μάλιστα, επικαλέστηκε τις ηχογραφημένες συνομιλίες. Μίλησε για στημένη υπόθεση, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υποβάλει και μηνύσεις.
Όπως είπε ο συνήγορος του συνδικαλιστή, έγινε πρόταση στον πελάτη του να πάρει τις 50.000 ευρώ ως δωρεά από το Ινστιτούτο της Ακαδημίας για το Ταμείο Αλληλεγγύης των εργαζομένων.
Πήρε τις 50.000 ευρώ ενώ δεν ήθελε να τα πάρει, το λάθος του ήταν ότι δεν είχε ενημερώσει όλα τα μέλη του δ.σ., δήλωσε ο συνήγορος του συνδικαλιστή.
Τις επίμαχες συνομιλίες του συνδικαλιστή με τη διοικήτρια του νοσοκομείου, οι οποίες έχουν καταγραφεί στο σπίτι της Μαρίας Καρρά στη βάση των οδηγιών των αστυνομικών της Ασφάλειας, φέρνει σήμερα στο φως η εφημερίδα "Το Έθνος".
Την ίδια ώρα, το μέλος του δ.σ. των εργαζομένων του Νοσοκομείου "Σωτηρία" Γιώργος Κουτσοθανάσης δήλωνε ότι τα μέλη του δ.σ. όχι μόνο δεν το γνώριζαν, αλλά θα έπαιρναν και μέτρα να το αποτρέψουν, διότι -όπως τόνιζε- είναι απαράδεκτο να πάει κάποιος να συνδιαλλαγεί και αυτό υποκρύπτει δόλο.
MEGA

Δεν υπάρχουν σχόλια: