Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΣΕ ΚΛΟΙΟ Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ Οι «καυτοί» διάλογοι για το φακελάκι του συνδικαλιστή στο «Σωτηρία»

Οι «καυτοί» διάλογοι για το φακελάκι του συνδικαλιστή στο «Σωτηρία»
Πέμπτη  10 Οκτωβρίου 2013
Αφετηρία για εξονυχιστικούς ελέγχους, ώστε να εξαρθρωθούν τα κυκλώματα της μίζας στον τομέα της Υγείας, αποτελεί η σύλληψη του προέδρου του συνδικάτου των εργαζομένων στο «Σωτηρία». Εφτασαν σε ακραία....
όρια θρασύτητας. Το «Εθνος» αποκαλύπτει τις καταγεγραμμένες συνομιλίες που είχε ο ήδη κρατούμενος Βασίλης Κονιαδίτης με τη διοικήτρια του νοσοκομείου, προκειμένου να αποσπάσει τα 50.000€.
Ελέγχους για παράνομο πλουτισμό και σε συνδικαλιστές ζητεί το υπουργείο Υγείας με αφορμή τη σύλληψη του προέδρου του σωματείου εργαζομένων στο «Σωτηρία».
Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο, ενώ αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι του συλληφθέντος Βασίλη Κονιαδίτη με τη διοικήτρια του νοσοκομείου Μαρία Καρρά τους οποίους φέρνει στο φως το «Εθνος».
Αποκαλύπτουν τη μεθοδικότητα και τον αδίστακτο τρόπο με τον οποίο λειτούργησε. Ο μίτος της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το πρωί της περασμένης Τρίτης, όταν η κ. Καρρά έκλεισε το τηλέφωνο. Μαζί και το ραντεβού με τον συνδικαλιστή, στο σπίτι της στις 12.30 με 1 το μεσημέρι...
Λεπτομέρειες και οι «καυτοί» διάλογοι για το φακελάκι στην έντυπη έκδοση του «Εθνους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: