Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Λόγω έλλειψης προσωπικού... Έκλεισε η Ορθοπεδική κλινική του Γ.Ν.Κ.


Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013 Τοπικά
Το κλείσιμο της Ορθοπεδικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης ανακοίνωσε με κείμενό του ο Διευθυντής της Κλινικής Αντώνιος Σαρίδης.
Στο κείμενό του, το ...
οποίο είναι αναρτημένο και στην είσοδο του Γ.Ν. Κατερίνης αναφέρεται πως μετά την επικείμενη λύση της σύμβασης του μοναδικού επικουρικού ιατρού και λόγω «αδυναμίας» της διοίκησης του Νοσοκομείου να προχωρήσει στην πρόσληψη νέου ορθοπεδικού η κλινική από τις 7 Οκτωβρίου παραμένει κλειστή, μετά μάλιστα από 30 έτη λειτουργίας.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μετά την ΑΔΥΝΑΜΙΑ της διοίκησης του Νοσοκομείου εδώ και εννέα μήνες σχετικά με την πρόσληψη ειδικού Ορθοπαιδικού για την κάλυψη εφημεριών της Ορθοπαιδικής κλινικής και την επικείμενη λύση της σύμβασης του μοναδικού επικουρικού ιατρού στις 7.10.2013, γίνεται γνωστό ότι η συνέχιση της λειτουργίας της Ορθοπαιδικής κλινικής είναι αδύνατη με το υπάρχον ιατρικό προσωπικό.
Ως εκ τούτου μετά την κάλυψη των εκ του νόμου εφημεριών (Δ/ντης: 4 ενεργείς + 3 ετοιμότητας - Επιμελητής: 5 ενεργείς +2 ετοιμότητας) θα διακοπεί η λειτουργία της κλινικής (μετά από 30 και πλέον έτη συνεχούς παρουσίας της στο νομό) και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα:
1. Διακοπή λειτουργίας του τμήματος επειγόντων της Ορθοπαιδικής (Τ.Ε.Π.)
2. Διακοπή εισαγωγής ασθενών στην κλινική
3. Διακοπή εκτέλεσης χειρουργικών επεμβάσεων
4. Δυσλειτουργία των τακτικών εξωτερικών ιατρείων
5. Οι ασθενείς της κλινικής θα διακομισθούν σε νοσοκομεία των όμορων νομών.
Ο Δ/ντης της Ορθ/κής Κλινικής
Αντώνιος Σαρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: