Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Η γυναίκα που ασπάστηκε το Ισλάμ και άλλαξε ζωή για τον Τσαρνάεφ

Τρίτη 23 Απριλίου 2013
Στα «θύματα» των αδερφών Τσαρνάεφ συγκαταλέγονται δύο ακόμα άνθρωποι: η σύζυγός και η τριών ετών κορούλα του μεγάλου αδερφού Ταμερλάν, του ανθρώπου που αιματοκύλησε τη Βοστώνη, σκορπίζοντας τον.. θάνατο και το πένθος. Ειδικά, η ιστορία της συζύγου δημιουργεί πολλά ερωτήματα καθώς η Kάθριν Ράσελ είναι μία γυναίκα που υπέστη πλήρη μεταμόρφωση από τότε που γνώρισε τον μεγάλο αδερφό Τσαρνάεβ.

Ολοι οι δικοί της δηλώνουν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που υπέστη πλύση εγκεφάλου από τον σύζυγό της με αποτέλεσμα να μεταμορφωθεί πλήρως.

Σύμφωνα με την DailyMail, η Kάθριν Ράσελ προέρχεται από μία καλή και αυστηρή οικογένεια που προσπάθησε να δώσει στα παιδιά της τα κατάλληλα εφόδια και αρχές για να πορευτούν σωστά στη μετέπειτα ζωή τους.

Στο Λύκειο ήταν ένα χαρούμενο και πανέμορφο κορίτσι που συνήθιζε να λέει στους συμμαθητές της: «Κάνε κάτι ή σταμάτα να διαμαρτύρεσαι!».

Είχε πολλά όνειρα για το μέλλον της, ειδικά να σπουδάσει και να ενταχθεί σε κάποιο ειρηνευτικό σώμα, μέχρι που γνώρισε τον Ταμερλάν και όλα άλλαξαν.

Οι φίλοι της από το σχολείο Daisyville Middle School υποστηρίζουν οτι «δεν ήταν η κοπέλα που είχαν γνωρίσει κατά τη διάρκεια των σχολικών χρόνων, αλλά μία εντελώς διαφορετική προσωπικότητα». Ακόμη ισχυρίζονται ότι «δεν περίμεναν να παντρευτεί τόσο νωρίς και να εγκαταλείψει τα όνειρα της», ενώ κανείς δεν είναι σε θέση να καταλάβει σε τι οφείλεται η τόσο μεγάλη αλλαγή της.
http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: