Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Ανοιγοκλείνουν τη Μεσογείων Και πάλι έξω από το Μεταφορών οι ταξιτζήδες - ΒΙΝΤΕΟ

http://img.protothema.gr/6493A5FD556C294A0F5EC9A4320EDA8C.jpg 
Τρίτη 02 Αυγούστου 2011
Επιθυμώντας να ασκήσουν περισσότερη πίεση στην κυβέρνηση και στον υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη... Ραγκούση, οι ταξιτζήδες έχουν προγραμματίσει μια σειρά κινητοποιήσεων την Τρίτη, ξεκινώντας με συγκέντρωση από νωρίς το πρωί στο υπουργείο Μεταφορών, έως αργά το βράδυ.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται ήδη στον προαύλιο χώρο του υπουργείου, όπου είναι συγκεντρωμένοι οι ταξιτζήδες. Οι ιδιοκτήτες ταξί προχωρούν, ανά διαστήματα, στον αποκλεισμό της λεωφόρου Μεσογείων και στα δύο ρεύματα.

Παράλληλα, αναμένουν ενημέρωση από την Επιτροπή της Βουλής που θα συνεδριάσει για το θέμα τους, προκειμένου να αποφασίσουν εάν θα εντατικοποιήσουν περαιτέρω τις κινητοποιήσεις τους.
Οι ιδιοκτήτες ταξί της Πελοποννήσου θα πραγματοποιήσουν παμπελοποννησιακή συγκέντρωση στην Τρίπολη και θα επιδιώξουν συνάντηση με τον γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, Τάσο Αποστολόπουλο, στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας, στην Τρίπολη.
Οι αυτοκινητηστές στο Ηράκλειο αποφάσισαν το πρωί να αποκλείσουν τα ταμεία στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.
Οι αυτοκινητιστές σχεδιάζουν να επιτρέψουν στους επισκέπτες του Μινωικού Ανακτόρου να επισκεφθούν το χώρο χωρίς να καταβάλλουν το προβλεπόμενο αντίτιμο, αφού τα ταμεία δεν θα λειτουργούν.
Σύμφωνα, μάλιστα, με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ομοσπονδίας ιδιοκτητών ταξί, Λευτέρη Πετράκη, θα παρέχουν ξεναγό στους μεμονωμένους επισκέπτες της Κνωσού.
Επίσης ιδιοκτήτες ταξί θα μεταβούν στις 12 το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου αναμένεται να οδηγηθούν οι δύο συλληφθέντες κατά τα επεισόδια της Δευτέρας στο αεροδρόμιο.
Στην Πάτρα, οι ιδιοκτήτες ταξί αποφάσισαν να διαθέσουν τα αυτοκίνητά τους, για να μεταφέρουν δωρεάν τους περίπου 600 τουρίστες που αναμένονταν στο λιμάνι με κρουαζιερόπλοιο το πρωί της Τρίτης.
Παράλληλα, πυκνώνουν τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΟΑΣΑ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=137488

ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: