Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

«Άμα έχεις τέτοιους φίλους»

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

H Αμερικάνικη Πρεσβεία ειδοποίησε λέει τους Αμερικανούς πολίτες να αποφεύγουν την κυκλοφορία στην Αθήνα τις μέρες του μεσοπροθέσμου. Αυτοί οι..
Αμερικανοί τέλος πάντων είναι τρομεροί . Πριν πέσουν τα δακρυγόνα αυτών έτσουξαν τα μάτια . Βρε τι διαίσθηση είναι αυτή και τι προνοητικότητα !
Τριάντα μέρες που γίνονται συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα δεν άνοιξε ούτε μύτη και όταν επρόκειτο  να ψηφισθεί το μεσοπρόθεσμο κατάλαβαν ότι θα επέμβουν οι «μπαχαλάκηδες» ώστε να τα κάνουν γής Μαδιάμ . Σίγουρα θα έχουν κάποιο μέντιουμ στην Πρεσβεία (εκτός και αν μερικά από αυτά τα λουλούδια είναι στα payroll τους).
Φυσικά ο θαυμασμός και η αγάπη που τρέφουν οι αξιωματούχοι της μεγάλης φίλης μας προς την δύστυχη χώρα μας είναι όντως πέρα από κάθε περιγραφή. Αν δεν είχαμε αυτούς συμπαραστάτες πως θα είχαμε τόσα προβλήματα να λύσουμε ώστε να μην πλήττουμε ;
Ποιοι άλλοι θα έδιναν το σύνθημα της αναγνώρισης των Σκοπίων σαν Μακεδονία και θα ήταν πίσω από τον γλοιώδη Γκρούεφσκι  σε ότι παλαβομάρα του κατέβαινε : Τώρα αν σχεδιάζουν να μας αφαιρέσουν την Μακεδονία χαλάλι τους . Δεν πρόκειται να χαλάσουμε τις καρδιές μας για τέτοια μικροπράγματα.
Φυσικά δεν θα αφήναν παραπονεμένη και την Θράκη. Για να μη ψυχραθούμε με τους φίλους μας δεχθήκαμε η μουσουλμανική μειονότητα να μετατραπεί σε τουρκική . Και πάντα σιγοντάρουν τους γείτονες  στις προσπάθειές τους να την καταπιούν. Τότε θα στεναχωρηθούν τρομερά  που θα βαρυστομαχιάσουν οι καημένοι  και πιθανόν να έχουν ετοιμάσει φορτίο με σόδες.

Όχι τώρα ότι δεν σκέπτονται να τους κάνουν κι αυτούς χουνέρι με κάποιο Κουρδικό κράτος , άλλα μια Θράκη και τα Δωδεκάνησα θα απάλυναν την θλίψη τους.
Από όταν έγινε γνωστό ότι η περιοχή της Κρήτης διαθέτει κοιτάσματα υδρογονανθράκων άρχισαν να ξαναφυτρώνουν στον τύπο τους δημοσιεύματα για το πόσο καταπιέζουν οι Έλληνες τους Κρητικούς που πρέπει να αναζητήσουν την αυτονομία τους . Μάλιστα για επιχείρημα αναφέρουν ότι από την καταπίεση  το ποσοστό συνταξιούχων αναπηρίας στην περιοχή του Δρακουμέλ είναι διπλάσιο από ότι στην (υπόλοιπη)  Ελλάδα !
Πριν αρκετά χρόνια είχαμε ακούσει ένα Κρητικό συνθέτη (β΄ διαλογής είναι η αλήθεια) να δηλώνει ότι είναι καιρός οι Μακεδόνες να ελευθερωθούν από τους Έλληνες και μετά να βοηθήσουν τους Κρητικούς  να κάνουν το ίδιο ! Θεέ και Κύριε δεν πιστεύαμε στα αφτιά μας. Μετά καταλάβαμε ότι πίσω από αυτά  τα «εθνικοαπελευθερωτικά» σχέδια κρύβονται οι απανταχού υπέρμαχοι της Ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Θα πείτε τώρα τι κάνει το Ελληνικό κράτος «Εχουσι γνώσιν οι φύλακες» διαβεβαιώνουν οι αρμόδιοι. Γι αυτό κρατάνε την κ. Δραγώνα και την κ. Ρεπούση σε καίρια πόστα ώστε να μην νομίζουν οι φίλοι μας ότι δεν βοηθάμε.
Τώρα μην νομίσετε ότι τα κάνουν από υστεροβουλία. Από άδολη αγάπη και μέριμνα για την ευτυχία μας τα κάνουν . Είδαν ότι δεν έχουμε ηγέτες  που να μπορούν να  κουμαντάρουν τόσο μεγάλη επικράτεια και μιας και δεν είχαν άλλους έτοιμους  σκέφτηκαν να την μικρύνουν λίγο για να τα  φέρνουν βόλτα.
Έτσι μια Ελλάδα με Μωριά , Ρούμελη , Θεσσαλία και τα νησιά του Σαρωνικού θα είναι πιο εύκολη στην διαχείριση για τα σαΐνια μας . Στο  κάτω- κάτω αν δεν φροντίζανε αυτοί οι σύγχρονοι Καραμουρτζούνηδες  , ούτως η άλλως το πολιτικό μας σύστημα τα είχε έτοιμα για ξεπούλημα . 
Είδατε λοιπόν τι μεγάλη υπόθεση είναι να έχεις τέτοιους φίλους;

Ο ΠΑΡΟΙΜΙΑΣ  (Κ.Δ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: