Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ - ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΕΣ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011
Ποδηλάτισσες και ποδηλάτες!
Τώρα που μπήκε η Άνοιξη, ανθίζουν τα λουλουδάκια, ο ήλιος λάμπει φωτεινός, οι μελισσούλες πετούν ψηλά σαν την τιμή της βενζίνης και ..τα πουλάκια τιτιβίζουν, ήρθε η ώρα για μια δυναμική επιστροφή των ποδηλάτων στους δρόμους μέσα και έξω από την πόλη!
Όλο το Χειμώνα φάγαμε, ήπιαμε, βάλαμε κιλά, κάψαμε βενζίνες και αφήσαμε το ποδηλατάκι μας να ξεφουσκώνει στην αποθήκη (πλην κάποιων φανατικών ιδεολόγων ποδηλατών φυσικά).
Ήρθε λοιπόν η ώρα να ξαναανταμώσουμε, να βολτάρουμε με ασφάλεια, να χαρούμε τον ήλιο και τη φύση, να κάψουμε καμιά θερμίδα και να περάσουμε καλά..

Η Ποδηλατική Από-δραση κηρύσσει λοιπόν την έναρξη της εαρινής ποδηλατικής περιόδου του 2011. Κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:00 μαζευόμαστε στην κεντρική ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, χαράσσουμε μια ευχάριστη διαδρομή και ξεκινάμε πετάλι! Ελάτε όποια κι αν είναι η φυσική σας κατάσταση, ό,τι τύπο ποδηλάτου κι αν διαθέτετε. Πηγαίνουμε σαν ομάδα και αλληλοβοηθιόμαστε όποτε χρειαστεί.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΛΕΣ!

Υ.Γ. Και μην ξεχνάτε: Ο Σύλλογος κάθε Παρασκευή στις 20:00 κάνει μαζώξεις στον τελευταίο όροφο του Συλλόγου Μικρασιατών, οδός Σαρανταπόρου με Κίου 2 γωνία. Προτείνουμε, συζητάμε, αποφασίζουμε, διασκεδάζουμε.. Όσοι πιστοί προσέλθετε, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
www.podilatikiapodrasi.gr
ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: