Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο 15:00 Για το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Η νίκη μοναδικός στόχος Πιερικός – Ιωνικός Επιστρέφουν Λόπεζ, Δήμου, απών ο Γιαζιτζόγλου

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011
Με τη σημερινή προπόνηση θα ολοκληρωθεί ουσιαστικά η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό. Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Πιερικός δεν έχει για στόχο τίποτε άλλο εκτός από την κατάκτηση των τριών βαθμών. Ο Πιερικός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για... τη νίκη, όχι μόνο γιατί παίζει στην έδρα του, αλλά και γιατί βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, κάτι που έδειξε στα δύο τελευταία παιχνίδια με Καρδίτσα και Καλλιθέα (νίκη και ισοπαλία).
Οι παίκτες του Πιερικού στο παιχνίδι της Κυριακής θα παίξουν με μεγάλο πάθος και φοβερή αγωνιστικότητα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό στοχεύοντας να προσφέρουν καλό θέαμα και τη ικανοποίηση της κατάκτησης των τριών βαθμών που άλλωστε είναι το ζητούμενο. Ο προπονητής του Πιερικού κ. Διαμαντόπουλος στο παιχνίδι με τον Ιωνικό θα έχει τον Λόπεζ και τον Δήμου που εξέτισαν την ποινή τους αλλά θ’ απουσιάσει ο Γιαζιτζόγλου που είναι τιμωρημένος.
Στο παιχνίδι της Κυριακής αναμένεται μεγάλη προσέλευση φιλάθλων γιατί το παιχνίδι είναι ενδιαφέρον. Θα συμπαρασταθούν στους παίκτες από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και θα δημιουργήσουν και πάλι μια μοναδική ατμόσφαιρα.
Για το παιχνίδι με τον Ιωνικό στη διάθεση του κ. Διαμαντόπουλο είναι οι παίκτες:
Γουμάγιας, Καρακούτσης (οι δύο τερματοφύλακες), Παπαγεωργίου, Λαζαρίδης Γιάννης, Καλαγκάνης, Δήμου, Πέτρου, Τασίδης, Κοντέων, Χατζής, Πορτουλίδης, Νίκου, Λαζαρίδης Κώστας, Μιλόσκοβιτς, Πέντα, Κωνσταντινίδης, Πουλάκος, Γκουγκουλιάς, Λόπεζ, Σεχολάρι, Κόιτς, Μίμα, Περουτσίνι και Κολτσίδας.
Από τους παραπάνω θα επιλεγεί η αποστολή μετά την προπόνηση του Σαββάτου.

Όλοι παρόντες στη χθεσινή προπόνηση
Δεν υπήρχε απών στη χθεσινή προπόνηση του Πιερικού αφού και οι είκοσι εννιά ήταν παρόντες. Ο Γιαζιτζόγλου που είναι τραυματίας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Γουσούλης το δικό του πρόγραμμα που του έδωσε ο γιατρός που τον παρακολουθεί.
Όλοι οι άλλοι ακολούθησαν κοινό πρόγραμμα που άρχισε με ζέσταμα (ασκήσεις φυσικής κατάστασης και λίγες ταχύτητες) και συνεχίστηκε με ασκήσεις τεχνικής με μπάλα σε ζευγάρια. Ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής με σουτ σε εστίες και τέλος έγινε εσωτερικό δίτερμα στο οποίο έγινε πρόβα εντεκάδας αφού σε σχέση με την εντεκάδα του αγώνα με την Καλλιθέα θα έχουμε αλλαγές.
Το δίτερμα ήταν πολύ δυνατό, ενδεικτικό της άριστης ψυχολογίας που έχουν οι παίκτες μετά τα θετικά τελευταία αποτελέσματα. Η προπόνηση τελείωσε με την αποθεραπεία. Σήμερα το απόγευμα θα γίνει νέα προπόνηση.

ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: