Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

7.000 Ευχαριστώ από την …. “Ολύμπια Γη”, στις 7.000 Ελεύθερες και Καθαρές Συνειδήσεις, που μας επέλεξαν για το δήμου Δίου-Ολύμπου.

Πέμπτη, 18 Νοέμβριος 2010
Γνωρίζουμε καλά και γνωρίζουν καλά όλοι τους, πως ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΤΟΥΣ δεν προσήλθε “υποβασταζόμενος” …από κάποιον “δικό” μας.

Γνωρίζουμε καλά και γνωρίζουν καλά όλοι τους, πως ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΤΟΥΣ δεν προσήλθε έχοντας λάβει υποσχέσεις από εμάς για “προσωπικές εξυπηρετήσεις”.

Γνωρίζουμε καλά και γνωρίζουν καλά όλοι τους, πως ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΤΟΥΣ δεν προσήλθε απειλούμενος  …από εμάς.


Γνωρίζουμε καλά και γνωρίζουν καλά όλοι τους, πως ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ είναι νικητές ανεξαρτήτως του εκλογικού αποτελέσματος, που έδωσε την πλειοψηφία στον άγνωστο σε όλους μας  -μέχρι 01/01/11-  νέο δήμαρχο Δίου-Ολύμπου.   

Μακάρι ο δημοφιλής κος Παπαθανασίου -τον οποίο οφείλουμε να συγχαρούμε για τη νίκη του- να ξεπεράσει τα προσωπικά του ζητήματα και να μπορέσει – που δεν θα μπορέσει, τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη του 2012- να ασκήσει τα καθήκοντα του Δημάρχου.

Με οποιονδήποτε όμως “στο τιμόνι” του νέου Δήμου, η Ολύμπια Γη θα δηλώνει παρούσα για ολόκληρη την νέα δημαρχιακή περίοδο, ασκώντας εποικοδομητική και έντιμη κριτική όποτε αυτό απαιτείται. Παράλληλα, προετοιμάζει τους δημότες για το καλοκαίρι του 2014, οπότε θα διεκδικήσει και πάλι την ψήφο τους, διατυπώνοντας πιο δυνατά, για άλλη μια φορά τις ίδιες αρχές της.
Έμφαση στην ισομερή ανάπτυξη των περιοχών του Δήμου.  Ισονομία των δημοτών. 
Προσήλωση στην εξυπηρέτηση του Κοινωνικού Συμφέροντοςκαι όχι στις προσωπικές απαιτήσεις επιλεγμένων “συνδημοτών”.  Επιβράβευση της αξιοσύνης των δημοτών, ανεξαρτήτως της πολιτικής, θρησκευτικής ή οικονομικής τους προέλευσης και των ατομικών ιδιαιτεροτήτων τους.  

Πιστεύουμε πως μέχρι τότε οι ίδιοι οι δημότες μας,  θα έχουν εξαφανίσει από το τοπίο εκείνα τα “πολιτικά απολιθώματα” που διαρκώς βλέπουν μπροστά τους  … “πολιτικά φαντάσματα”. 

Οι 1.136 ηρωικοί Λιτοχωρίτες, μαζί με τους 1.798 δημότες των χωριών του Ανατολικού Ολύμπου και τους 4.044 δημότες των χωριών του Βόρειου Ολύμπου, το έχουν ήδη πετύχει.

Και τους Ευχαριστούμε γι’ αυτό. 
Θα είναι πάντα στην καρδιά μας.

Για την “Ολύμπια Γη”

Κώστας Ι. Δημόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος 
Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης
Καλαϊτζής Γ. Θανάσης
Ζτάνης Ι. Γεώργιος
Μπατζικώστας Δ. Αθανάσιος
Κεχαγιάς Ν. Γεώργιος
Δημοτικοί Σύμβουλοι
http://politispierias.blogspot.com/


ΚΡΑΧΤΗΣ   http://kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: