Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Σάκης Τσιφοδήμος: «Κίνηση Ευθύνης» αντικατοπτρίζει τον δημότη του νέου Δήμου Δίου – Ολύμπου»

Τετάρτη 20 Οκτώβριος 2010
Παρουσίαση του Συνδυασμού "Κίνηση Ευθύνης"

«Χρειάζεται σοβαρότητα και αντίληψη της ευθύνης. Επιλέξαμε να μην βάλουμε ούτε τα τρίτα μας ξαδέρφια, ούτε τις κουμπάρες μας στο ψηφοδέλτιο απλά για να σας πούμε σήμερα πως είμαστε 100 υποψήφιοι στην κρίση σας. Δεν είναι η...
ποσότητα το ζητούμενο αυτής της διαδικασίας. Χρειάζεται η αντιπροσωπευτική και ποιοτική σύνθεση των ανθρώπων που θα είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας μας. Αυτό το σχήμα παρουσιάζουμε σήμερα με αίσθηση ευθύνης ενώπιον σας», τόνισε κατά την επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του, το βράδυ της Δευτέρας, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Θανάσης Τσιφοδήμος.

Σημείωσε πως η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου είναι εξαιρετικά κρίσιμη και δεν υπάρχουν περιθώρια «κολοκυθιάς». «Η «ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» αντικατοπτρίζει τον δημότη του νέου Δήμου Δίου – Ολύμπου. Η «Κίνηση Ευθύνης» απαρτίζεται από ανθρώπους του αγρού, τουριστικούς επιχειρηματίες και ακαδημαϊκούς. Χωρίς διαχωριστικές γραμμές συνθέσαμε ένα ψηφοδέλτιο στο οποίο κατέχουν ισάξια θέση ο γεωργός με τον καθηγητή πανεπιστημίου, ο δάσκαλος με τον κτηνοτρόφο, ο επιστήμονας  με τον επιχειρηματία, ο ελεύθερος επαγγελματίας με τον υπάλληλο. Συνθέσαμε έναν ανεξάρτητο συνδυασμό στην πράξη. Όχι στα λόγια. Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, του ΛΑΟΣ, του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν χωρίς παροπίδες. Γιατί αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν», σημείωσε ο κ. Τσιφοδήμος


«Μπορούμε να κάνουμε τον Δήμο Δίου – Ολύμπου έναν ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΗΜΟ; Ένα ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΠΙΚΗΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ; Παράδειγμα και πρότυπο; Ή θα πειραματιστούμε προσφεύγοντας σε λύσεις που μυρίζουν ναφθαλίνη; Αυτό είναι το διακυβευμα των περιφερειακών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου για εμάς. Αυτό και κανένα άλλο.

Θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι λέμε μεγάλα λόγια. Όμως, εμείς εδώ, γνωριζόμαστε πολύ καλά. Γνωρίζω τους περισσότερους όλους εσάς, με τα μικρά σας ονόματα. Συμμερίζομαι τα προβλήματα και τους καημούς σας. Σας νοιώθω φίλους μου.

Εσείς είστε η βάση από την οποία αντλώ δύναμη, προσωπική και πολιτική. Κι εσείς γνωρίζετε καλά ότι κάθε φορά, η επόμενη ημέρα των εκλογών δεν  μας έβρισκε περιχαρακωμένους σε στρατόπεδα. Ήμασταν όλοι μαζί, έτοιμοι να διαχειριστούμε μεγάλα ζητήματα, να προχωρήσουμε έργα, να δώσουμε νέα πνοή στον τόπο μας. Και σε ένα σημαντικό βαθμό το κάναμε. Την  ίδια αποτελεσματικότητα που είχαμε για το Λιτόχωρο, ακόμη μεγαλύτερη, όλοι μαζί μπορούμε να επιδείξουμε για το Δήμο Δίου - Ολύμπου. Με σιγουριά, αυτοπεποίθηση και διαφάνεια», σημείωσε ο κ. Τσιφοδήμος.(ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ)

ΚΡΑΧΤΗΣ  
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: