Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Εθιμοτυπική Επίσκεψη του υπ. Δημάρχου Πύδνας – Κολινδρού Βαγγέλη Λαγδάρη, στον Δήμαρχο Κολινδρού Θωμά Σολοποτιά

 
Τετάρτη 20 Οκτώβριος 2010
Β. Λαγδάρης: «Με συνολικό σχεδιασμό θα ανταποκριθούμε στις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας»
Το Δήμαρχο Κολινδρού... Θωμά Σολοποτιά επισκέφθηκε, το πρωί της Τετάρτης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν το σημερινό δήμο Κολινδρού.
          Ο κ. Σολοποτιάς ενημέρωσε τον κ. Λαγδάρη σε ποια φάση βρίσκεται η δημιουργία του Πολυδιάστατου πολιτιστικού αρχαιολογικού χώρου στον οικισμό των Παλιαμπελών, το οποίο είναι ένα έργο ώριμο προς ένταξη για χρηματοδότηση, όπως για την Αποχέτευση λυμάτων του Τ. Δ. Λιβαδίου και για διάφορα άλλα έργα που αφορούν την αγροτική οδοποιία της  περιοχής.
          Ακόμη, ο κ. Σολοποτιάς, αναφέρθηκε και σε διάφορα άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη του Κολινδρού όπως η περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής «Βούθνικα» με τη δημιουργία τεχνητού υγροβιότοπου – παιδότοπων και διαδρομών, η δημιουργία Βυζαντινού Μουσείου, η αναστύλωση του   Επισκοπείου Κίτρους και διάφορα άλλα έργα που έχει ανάγκη η περιοχή.
 
Ο κ. Λαγδάρης
          Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Σολοποτιά για την αναλυτική ενημέρωση, σημείωσε τις τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης που έχει η περιοχή του Κολινδρού, όπως και όλος ο νέος «Καλλικρατικός» δήμος. «Με ιεράρχηση των αναγκών, με έγκαιρο προγραμματισμό και συνολικό σχεδιασμό θα ανταποκριθούμε στις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας», δήλωσε ο κ. Λαγδάρης, μετά τη συνάντηση.
 Συνεχίζονται οι επισκέψεις
Να σημειωθεί πως ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης, το πρωί της Τετάρτης, επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά του Αιγινίου και την Olympia Electronics στη Μεθώνη, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τη διοίκηση και του εργαζόμενους της επιχείρησης. Σήμερα, Πέμπτη, ο κ. Λαγδάρης, θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Αιγινίου Βασίλη Κοντό, θα επισκεφθεί το ΙΚΑ και το Κέντρο Υγείας Αιγινίου, καθώς και επιχειρήσεις της περιοχής.
ΚΡΑΧΤΗΣ  
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: