κ ΠΑΠΑΧΡΉΣΤΟΥ ....ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΟΥ.....


Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010
του Δημήτρη Καλαιτζή
Ζορίστηκε απο το χτεσινό άρθρο μας ο κ Παπαχρήστου και "ζήτησε επιτακτικά" να μας "μαζέψουν.."
- Ομως παραγνωρίζεις ότι τη δική μου φωνή και η γνώμη, ούτε κατά το παρελθόν, ούτε και τελευταία μπορεί να την ποδηγετήσει,ς να την καθοδηγήσεις, και ιδιαίτερα ούτε μπορείς να τη "φιμώσεις". 
- Επειδή δέν υπήρξα ούτε "εξαρτώμενός' σου, ούτε υποτακτικός σου, είχα πάντα την... δική μου γνώμη, ήμουν όμως στρατιώτης στον κοινό αγώνα επι πολλά χρόνια (να μήν τα ξαναλέμε), και με την "πρώτη" χοντρή διαφωνία που δέν εξυπηρετούσε τα προσωπικά σου σχέδια υπήρξε και ο "διαχωρισμός".
- Απο τότε (που χωρίσαν οι δρόμοι μας) , δηλαδή εδώ και τρία χρόνια τα πράγματα κυλούσαν ήρεμα, αλλά άρχισες  "τον βρώμικο πόλεμο" και αυτό γιατί  η "κίνηση πολιτών" (απο την οποία προέκυψε η υποψηφιότητα του Νϊκου Λάππα), πήρε σάρκα και οστά και δυναμική και  κατέστησαν σχεδόν αδύνατη την δική σου κάθοδο ξανά για Δήμαρχος στον νέο Δήμο, το είπες και το δήλωσες ότι "εμείς οι φίλοι σου φταίμε.." για να επηρεάσεις τον συναισθηματισμό κάποιων.. και το καταφέρνεις οφείλω να το ομολογήσω γιατί είσαι μαννούλα στις ίντριγκες και την διαστρέλωση γεγονότων και καταστάσεων.
- Ετσι (για να είσαι πάντα στο παιγνίδι) "αναγκάστηκες στο παραπέντε" να διεκδικήσεις τον "ρόλο" του αντιπεριφερειάρχη.
- Τώρα "εκδικητικά" έχεις στρέψει όλους τους συνεργάτες σου εναντίον του "συνδυασμού του Νίκου Λάππα", και διατείνεσαι όπως επι λέξει είπες "δέν μπορώ να τους μαζέψω".
- Μπορείς κ.Παπαχρήστου, γιατί εσύ στέλνεις (όπως χτές το πρωί) συνεργάστες σου για να πείσουν κάποια νέα παιδιά του χωριού να κατέλθουν υποψήφιοι του κ Παπαθανασίου.
- Κάποιοι απο αυτούς που έχουν δηλώσει υποψήφιοι του Παπαθανασίου, ούτε κάν τον γνώριζαν μέχρι και λίγες εβδομάδες (το ξέρεις και το ξέρουμε πολλοί), εσύ μετ επιτάσεως έκανες και συνεχίζεις το "προξενειό" και τώρα επειδή "καλείσαι να εξηγήσεις την πολιτική σου στάση", κάνεις την "μωρή παρθένα".
- Εμείς όλοι οι Βροντινοί, ξέρουμε για το έργο του δήμου, πρώτοι και καλύτεροι τον διαφημίζαμε με πολύ προσωπικό κόστος, ξέρουμε πώς, πόσοι (πάρα πολλοί) και ποιοί στήριζαν όλα αυτά τα χρόναι και συνέβαλλαν σε αυτό και δέν είναι δικό σου μόνο επίτευγμα,, γιατί ούτε ο "θεός μόνος του δέν μπορεί.."
- Εμείς οι Βροντινοί ξέρουμε όλοι τον συναισθηματισμό των χωριανών, ξέρουμε όλοι ότι ,άν ήσουν εσύ υποψήφιος στελέχη του συνδυασμού σου και φίλοι.. θα λειτουργούσαν έτσι με "λογικό φανατισμό στήριξής σου", τώρα όμως γιατί τόση επιμονή υπέρ του Παπαθανασίου; είναι χωριανός τους; όχι... δέν τρώμε κουτόχορτο.. κάποιοι μιλάνε.. τα λένε.. και εμείς τα γωνρίζουμε..
- Επι σειρά μηνών τους έχεις στην αναμονή και εγκλωβισμένους με την στάση αναμονής σου.. να δείς τι θα κάνεις...
- Και μετά την αλλαγή πλεύσης σου, αφού κάποιους τους έχεις παραπληροφορήσει και πείσει ότι οι συνεργάτες ή οι υποστηρικτές του Νίκου Λάππα σου στέρησαν το δικαίωμα να ικανοποιήσεις τον κρυφό καημό σου να είσαι εκ νέου Δήμαρχος, τους έχεις στρέψςι εναντίνο αυτού του συνδυασμού που είναι ο συνδυασμός που στηρίζει το κόμμα "το οποίο σε τίμησε" ώς γραμματέα του και σε στήριξε ώς δήμαρχο.. έτσι για να μήν ξεχνιόμαστε..
- Και τώρα έχεις "αμολήσει" τους πάντες με μοναδικό σκοπό την αποτυχία του συνδυασμού του Νίκου Λάππα, για να βγείς μετά και να πείς.". νά.. εφόσον δέν θέλατε εμένα..αποτύχατε..".
- Είναι ο διακαής πόθος σου, τον έχεις εκφράσει σε ανυποπτο χρόνο, έχεις απαιτήσει απο "εξαρτώμενους" συνεργάτες σου να βαδίσουν αυτο τον δρόμο.
- Αλλοι το κάνουν απο "συναισθηματισμό" για να σε ικανοποιήσουν, άλλοι  απο άγνοια και παραπληροφόρηση (εξάλλου στο επικοινωνιακό παιγνίδι και στο πολιτικό θέατρο είσαι άπαιχτος).
- Ομως η απορία είναι ότι,  απο τη μιά συνεχίζεις και σήμερα στο ίδιο σκοπό κατά του επισήμου υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ και απο την άλλη ζητάς απο το ΠΑΣΟΚ να είσαι ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης.
- Αν στο ΠΑΣΟΚ θέλουν να στηρίζουν τέτοιες λογικές επιβραβέυοντας άτομα που μόνο θέλουν να παίρνουν.. καλά θα κάνουν.. οι ελεύθεροι όμως δημοκράτες δέν φιμώνονται.. και άν συνεχείσεις έτσι να το ξέρεις θα πετύχεις το αντίθετο αποτέλεσμα.. δέν θα σταματήσω να φωνάζω και να αποκαλύπτω την αλήθεια για τον τρόπο "λειτουργίας και δράσης σου". 
- Και να ξέρεις ότι η λάσπη που εκσφενδονίζεις και οι "κατινισμοί" θα γυρίσουν πάνω σου.. εγώ κ. Παπαχρήστου δέν είμαι 'κομματικοδίαιτος" με την στήριξη των Φίλων και συντρόφων.. ούτε έχω την φιλία στο δεξί μου γόνατο.. έτσι γιατί αρκετά .. και τις επόμενες ημέρες θα μιλήσω πιό "λεπτομερώς" και πιό "φωναχτά" για πτυχές και γεγονότα που δέν γνωρίζουν πολλοί που τους έχεις στο σκοτάδι για να μήν βλεπουν και την άλλη όψη..
- Και δέν πειράζει που σε λιβανίζουν κάποιοι φίλοι δημοσιογράφοι..αυτοί το δικαιούνται φίλοι σου είναι.. φίλοι μας είναι.. οι άλλοι όμως που δέν ήθελαν ζωγραφιστό να σε δούνε; πώς σε αγάπησαν ξαφνικά.;. τί έρωτας είναι αυτός...; κολλητικός όπως ο βήχας; ρωτώ έτσι για το γαμώτο..
- Το ΠΑΣΟΚ δέν είναι τσιφλίκι σου κ. Παπαχρήστου, ή θα συνταχτείς με τις επιλογές του κόμματος, ή κατέβα υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης σε άλλο κόμμα, να δούμε πόσο "θεός" είσαι και τα πετυχαίνεις όλα μόνος σου ώς "ο μοναδικός και ο ανατικατάστατος.."

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

exete dikaio kyrie kalaitzi ta zoume kai apo konta ayta ta paixnidia pou paizontai

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ - ΓΙΑΤΙ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Καλα δωστε του χαιρετησματα απο τη Μαυριδου...