Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Για το πρωτάθλημα των Μικτών Ενώσεων ποδοσφαίρου - Με το "δεξί" στην πρεμιέρα οι Νέοι

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010
Νέοι ΕΠΣ Καρδίτσας - Νέοι ΕΠΣ Πιερίας 1 - 4
Σούπερ εμφάνιση και μεγάλη νίκη σημείωσαν οι Νέοι της ΕΠΣ Πιερίας στην Ματαράγκα Καρδίτσας, καθώς ..επικράτησαν της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Καρδίτσας με 4 - 1 τέρματα.
Η ομάδα της Πιερίας έπιασε καταπληκτική απόδοση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκαν με 3 - 0, με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και κάθετο ποδόσφαιρο.
Στην επανάληψη, λίγο το 3 - 0, λίγο η κούραση, επέτρεψε στους γηπεδούχους να ανεβάσουν την απόδοσή τους, με τις δύο ομάδες να σημειώνουν από ένα τέρμα.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Η ομάδα της ΕΠΣ Καρδίτσας ξεκίνησε καλύτερα το παιγνίδι, αφού μόλις στο 1' ο Τσιάκος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Μπικιαρόπουλο, αλλά με τον τερματοφύλακα της Πιερίας να αποκρούει την μπάλα και να αποσοβεί ένα βέβαιο γκολ.
Για να φτάσουμε στο 6' όπου οι φιλοξενούμενοι θα ευτυχήσουν να προηγηθούν όταν ο Λύρας θα εκτελέσει κόρνερ και ο Μυστακίδης με σουτ θα γράψει το 0-1. Και σαν να μην έφτανε αυτό στο 18΄ ο Κατσαμάγκας για την Πιερία ανέλαβε δράση και με σουτ διαμόρφωσε το 0-2.
Στο 21' η Καρδίτσα πλησίασε την μείωση του σκορ, με τον Τσιάκο όμως να μην μπορεί να νικήσει ξανά τον Μπικιαρόπουλο, στο 28' ο Θ. Κοντός πρόλαβε στην έξοδο τον Κατσαμάγκα διώχνοντας τον κίνδυνο, αλλά δεν συνέβη όμως το ίδιο στο 32' όταν ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της Πιερίας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-3.
Η τύχη χθες γύρισε την πλάτη στην ΕΠΣ Καρδίτσας και αυτό αποδεικνύεται και στην φάση του 39' όταν από την πάσα του Καραγιώτα ο Γκεζέρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Πιερίας.
Πάμε στο δεύτερο ημίχρονο όπου η γηπεδούχος ομάδα της Καρδίτσας μπήκε δυνατά με την προοπτική να μειώσει το σκορ και αφού ο Τσιάκος στο 70' με φάουλ δεν στόχευσε σωστά προς το τέρμα της Πιερίας, μπόρεσε κα το έκανε στο 73' και μετά την πάσα του Μουσαφείρη, μειώνοντας σε 1-3.
Αλλά στο 78' από το σουτ του Λύρα και την ασταθείς απόκρουση του Κοντού, ο Μυστακίδης από κοντά έγραψε το 1-4 για την Πιερία που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Αρίστη η διαιτησία του κ. Αγγελακόπουλου, χωρίς προβλήματα στο έργο τους οι βοηθοί κ.κ. Αθανασίου και Κριαράς.(ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΛΟΙ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: