Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Θανάσης Παπαγεωργίου, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Πιερίας - Μήνυμα για τα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, αλλά και για τα παιδιά που δεν πέτυχαν

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010
Για μια ακόμη φορά, οι νέοι και οι νέες της Πιερίας μας έκαναν υπερήφανους με τις υψηλές επιδόσεις και.. την μεγάλη επιτυχία τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Αυτή η επιτυχία στην δύσκολη και κρίσιμη περίοδο που διανύουμε μας γεμίζει αισιοδοξία αφού φέρνει στον τόπο μας πρωτιές και επιτυχίες και ανοίγει το δρόμο για μια νέα ελπίδα και νέα προοπτική.
  Σε όλα τα παιδιά που κατάφεραν να εισαχθούν σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!
  Εύχομαι ξεχωριστά στον καθένα και στην καθεμιά, στο νέο στίβο της επιστημονικής και επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, δύναμη κουράγιο και επιτυχίες στους στόχους που έχουν θέσει. Στόχους που θα αναδείξουν τους ίδιους και θα προάγουν την επαγγελματική και επιστημονική γνώση, θα ανεβάσουν πιο ψηλά τον τόπο μας, την Ελλάδα μας.
  Συγχαρητήρια ακόμη στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που μόχθησαν μαζί με τα παιδιά και δικαιούνται ακέραια τη χαρά αυτής της επιτυχίας.

  Στα παιδιά που προσπάθησαν αλλά δεν πέτυχαν, θέλω να τους πω πως δεν τους ταιριάζει η απαισιοδοξία. Αυτή η αποτυχία να τους γεμίσει πείσμα, επιμονή και θάρρος για να ονειρευτούν, να διεκδικήσουν, να επιτύχουν.(ΤΟΠΙΚΗ)

ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: