Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

202 οι εισακτέοι στο ΤΕΙ της πόλης μας

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010  Τοπικά
Μεγάλος φέτος ο αριθμός των εισακτέων στο Τμήμα Τυποποίησης και Διακίνησης Προιόντων με επακόλουθο την πτώση... της βάσης εισαγωγής αφού καλύφθηκαν σχεδόν όλες οι διαθέσιμες θέσεις που με απόφαση του Υπουργείου ήταν 210. σε αντίθεση με την άποψη του Τμήματος για μέγιστο αριθμό 140 εισακτέων.
Συγκεκριμένα στο τμήμα εισάγονται συνολικά 202 φοιτητές με εύρος 7060 - 13716 μόρια ή Μ.Ο. βαθμολογιών από 7.8 - 13.0. Αντίθετα πολλά τμήματα ΤΕΙ (περίπου 70) είχαν όχι μόνον χαμηλότερες βαθμολογίες αλλά δεν μπόρεσαν να καλύψουν και τις διαθέσιμες θέσεις.

Το Τμήμα θα προσπαθήσει να ανταπεξέλθει στις νέες συνθήκες και να συνεχίσει να προσφέρει εκπαίδευση υψηλού επιπέδου στους φοιτητές που το επέλεξαν παρά τα προβλήματα που δημιουργούνται από τον μεγάλο αριθμό εισακτέων αλλά και το γεγονός ότι όλοι οι φοιτητές θα εισαχθούν στο χειμερινό εξάμηνο και όχι σε δύο εξάμηνα (χειμερινό - εαρινό) όπως γινόταν μέχρι τώρα.
Στατιστικά στοιχεία για τις επιλογές των επιτυχόντων και τις βαθμολογίες τους θα παρουσιαστούν μόλις γίνουν γνωστά τα στοιχεία από το Υπουργείο Παιδείας.

ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: