Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Απαντητική επιστολή του Κωνσταντίνου Τόσκα σε δηλώσεις του Σούλη Παπαδόπουλου


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010
Σε δηλώσεις του ο Παπαδόπουλος είχε αναφέρει ότι <<για να έρθει κάποιος στον Πιερικό, πρέπει να έχει τις σωστές βάσεις και όχι να είναι ΓΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ>>…και ότι <<κάποιοι έκαναν τον Δημήτρη Τόσκα, 15 χρονών επαγγελματία και αυτό είναι έγκλημα>>.

Εγώ λοιπόν απαντώ ότι: 1ον , ο ...

Δημήτρης Τόσκας είναι τώρα 19 ετών
2ον , έχει στον Πιερικό 2 χρόνια. Άρα έγινε  επαγγελματίας 17 και όχι  16 χρονών,
3ο ,ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ που αναφέρει ότι τον έκαναν επαγγελματία (οι εγκληματίες), είναι η τωρινή διοίκηση και αυτός που ήταν και  τότε προπονητής, ο Παπαδόπουλος (άρα τα εγκλήματα τα έκανε ο ίδιος).
4ο , σε δηλώσεις του στη ΔΙΟΝ τηλεόραση και σε εκπομπή του Μπάμπη Πεϊδη, αναφέρει ότι αυτός έστειλε στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ της χώρας μας τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Τόσκα. Πράγμα τελείως αναληθές. Την χρονική εποχή που ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Πιερικού συμμετείχε στην Εθνική Νέων, ο Παπαδόπουλος ήταν ΑΝΕΡΓΟΣ και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να βρεί ομάδα να εργαστεί. Εκτός αυτού, γιατί δε τον έστειλε την πρώτη χρονιά που ήταν προπονητής στον Πιερικό;
5ο , δε μπορεί ο ίδιος που λέει (και ψεύδεται), ότι τον έστειλε στην Εθνική Νέων, να τον προσβάλλει παράλληλα μπροστά σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ και το ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΕΑΜ, λέγοντας ότι την φανέλα που
φοράει της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ, την βρίσκει και στα ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!!!! (Έλεος…προπονητής Β΄Εθνικής κατηγορίας και στον πάγκο του ιστορικού Πιερικού μας. Έλεος!!!!)
Και ΡΩΤΩ:
Αφού την τιμημένη φανέλα της ΕΘΝΙΚΗΣ μας που φοράνε οι ΔΙΕΘΝΕΙΣ, νεαροί ποδοσφαιριστές της χώρας μας, την βρίσκει στα ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, προπονητές σαν κι ΑΥΤΟΝ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΡΑΓΕ; Και φυσικά δεν είναι τυχαίο που κατά καιρούς πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν εκφραστεί με τα χειρότερα λόγια για το πρόσωπό του. Και στην τελική, αν δε του κάνει ο ποδοσφαιριστής, ΑΣ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ !

Να λάβετε υπ όψιν, ότι παρόλο που βρίσκομαι στο χώρο και ο ίδιος για χρόνια ΠΟΤΕ δεν ανακατεύτηκα ΠΟΤΕ δε σήκωσα τηλέφωνα να παρακαλέσω. (Αυτό το ξέρουν καλά και η διοίκηση και ο ίδιος).
Αλλά βλέποντας όσα γίνονται και αφού πλέον το πρωτάθλημα τελείωσε και η ομάδα έχει βγεί από τους στόχους της, έπρεπε κι εγώ να δώσω τις απαντήσεις μου.
Τόσκας Κωνσταντίνος
Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Πιερικού

Δεν υπάρχουν σχόλια: