Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Καταγγελίες για απειλές

http://news247.gr/ellada/politiki/article175687.ece/BINARY/original/tsakalou.jpg 

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010
Στην κατάθεσή της στην Επιτροπή για το σκάνδαλο της Siemens η πρώην γραμματέας του Μ.Χριστοφοράκου ισχυρίστηκε ότι Γερμανός, διάδοχος του άλλοτε ισχυρού άνδρα, την απείλησε με τη ζωή της για να μην κάνει αποκαλύψεις. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι την προέτρεψε να μιλήσει.
"Φωτιές" άναψε η κατ... αντιπαράσταση εξέταση του πρώην στελέχους της Ζίμενς Ρούντολφ Φίσερ και της γραμματέας του κ. Χριστοφοράκου, κυρίας Τσακάλου.
Ο κ. Φίσερ ο οποίος υπήρξε οικονομικός διευθυντής της εταιρείας Siemens Hellas από το 2005 – 2009 και μετά την αποχώρηση του κ. Χριστοφοράκου, ανέλαβε και γενικός διευθυντής της Siemens, εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει τίποτα περί χορηγιών και μίζας σε πολιτικά πρόσωπα.
Όμως η κ Τσακάλου φέρεται να τον διαψεύδει, αφού υποστήριξε πως ως οικονομικός διευθυντής ήταν γνώστης όλων των πληρωμών της εταιρείας και κατ' επέκταση όλων των κινήσεων του μαύρου χρήματος προς τα πολιτικά πρόσωπα.
Σαν να μην έφτανε αυτό η κ Τσακάλου φέρεται να αποκάλυψε ότι ο κ. Φίσερ την έχει απειλήσει ότι εάν συνεχίσει να καταθέτει στοιχεία στις ελληνικές αρχές για αυτό το θέμα θα το πληρώσει με τη ζωή της.
Εύλογα ο κ. Φίσερ απάντησε κατηγορηματικά ότι ουδέποτε συνέβη αυτό.
Η κα Τσακάλου, λόγω της θέσης της, θεωρείται πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση της Ζίμενς, καθώς γνωρίζει σχεδόν τα πάντα, ενώ η προηγούμενη κατάθεσή της και πάλι είχε ανάψει φωτιές στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.(http://news247.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: