Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

συνεντευξη του Γιάννη Μαλτζάρη Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ στη ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010
Εφ όλης της ύλης συνέντευξη του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Πιερίας Γιάννη Μαλτζάρη στη Δίον τηλεόραση.Εϊπε πολλά και καθαρά για τον Καλλικράτη, αλλα και για τη εν γένει πολιτικη κατάσταση.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε.. στις δηλώσεις υποψηφιότητας του Δημάρχου Κορινού Νίκου Αβραμίδη και του Γιώργου Παπαθανασίου.Είπε λοιπόν ο Γιάννης Μαλτζάρης;, ότι η δήλωση υποψηφιότητας έξω απο τις διαδικασίες του κόμματος υπο τους ανέδειξε, είναι τουλάχιστον άκομψη.Θα μπορούσαν να περιμένου λίγες μέρες που θα ανοίξουν οι διαδικασίες και να καταθέσουν υποψχηφιότητα, κανείς δέν τους απέκλιε και κανείς δέν τους το απαγόρευε.Αν έτσι λειτουργούσαν, θα έδειχναν σεβασμό στο κόμμα με το οποίο πορεύτηκαν και που τους στήριξε και πέτυχαν την εκλογή τους.
Για τη γενικότερη πολιτική επικαιρότητα, στάθηκε στα οικονομικά και δήλωσε ότι πήρε το ΠΑΣΟΚ μέτρα τέτοια που ήταν αναγκαία για τρην σωτηρία της χώρας, μέτρα που τα πήρε η κυβέρνηση με βαρειά καρδιά, γιατίς δέν ήταν στις προθέσεις αλλά και την ιδεολογία κκαι λογική του ΠΑΣΟΚ.
Μίλησε για τους εμπλεκόμενους με τα σκάνδαλα, είπε ότι δέν γίνεται να αμυρώνουν την ιστορία του ΠΑΣΟΚ άνθρωποι σάν τον Μαντέλη .Μίλησε για τον αγώνα του πρωθυπουργού Γιώρογυ Παπανδρέου κατά της διαφθοράς.
Είπε ότι ο Σημίτης δέν εξαφανίστηκε μετά τις εκλογές του 2004, όπως έπραξε ο Κώστας Καρμανλής.Δήλωσε ότι πιστεύω του είναι ότι ο Σημίτης ουδεμία σχεση έχει με τους συνεργάτες του, για το νόνο που ευθύνεται είνα ίσως η κακή επιλογή συνργατώ, κάτι που συμβαίνε πολλές φορές σε πολλούς πολτικούς.Υπυνθύμισε δέ ΄τοι ο Κώστας Σημίτης έδιωξε σε μία νύκτα τον Τσουκάτο απο κοντά του, αυτό ίσως λέει κάτι.Είπε δέ ότι το μέγάλο ίσως προβλημα των πρωθυπουργών διαχρονικά είναι το περιβάλλον τους.
ΚΡΑΧΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: