Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΠΑΣΟΚ καλεί Ακη για την αγορά σπιτιού στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου - Στην Επιτροπή Διαφάνειας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010
Η Επιτροπή Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τον Ακη Τσοχατζόπουλο να προσέλθει, προκειμένου να συζητήσει με τα μέλη της το θέμα που προέκυψε, ύστερα από τα δημοσιεύματα, για την αγορά σπιτιού μεγάλης αξίας από τη σύζυγό του.
Όπως δήλωσε ο... γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Σωκράτης Ξυνίδης, η Επιτροπή Διαφάνειας, η οποία συνεδρίασε την Παρασκευή, εξέτασε τόσο τα σχετικά δημοσιεύματα, όσο και τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» που έχει καταθέσει ο κ. Τσοχατζόπουλος, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου.


Ο κ. Ξυνίδης ανέφερε ότι η κλήση στον κ. Τσοχατζόπουλο θα δώσει τη δυνατότητα στην Επιτροπή να κρίνει αν υφίσταται θέμα παραπομπής του πρώην γραμματέα του Κινήματος για πειθαρχικό έλεγχο στην Επιτροπή Δεοντολογίας.


Εξάλλου, στη συνεδρίασή την Πέμπτη  το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε τη συμπλήρωση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα με δυο μέλη του, τις κυρίες Ράπτη και Κισκίρα, καθώς και το μέλος του Τομέα Οργανωτικού κ. Σπίρντζη.


Η Επιτροπή θα αποστείλει εγκύκλιο μέχρι τα μέσα Ιουνίου για τη διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τους δήμους και τις περιφέρειες και μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να παρουσιάσει πρόταση στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου.(ΝΕΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: