Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010
Μπήκαμε, μπήκαμε με τα μπούνια στην προεκλογική περίοδο και.. αυτό το Σαββατοκύριακο το αντιληφθήκαμε.
Ασχοληθήκαμε και ολίγον με την Περιφέρεια δηλαδή, λόγω των επισκέψεων…απανωτών παρακαλώ, του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ο οποίος Πανίκας ήρθε από την Κυριακή πήγε στην εκκλησία, μετά συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο και στη συνέχεια βρέθηκαν και στη συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου και της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών για την κρίση.

Σήμερα εξάλλου στις 6 το απόγευμα θα μιλήσει στα στελέχη της Νομαρχιακής Συνέλευσης Πιερίας της Νέα Δημοκρατίας.

Μην ξεχάσω…οι νεολαίοι του καθάρισαν και την ακτή Κορινού λέει το δελτίο τύπου.
Όλα καλά μέχρι εδώ.

Πάμε τώρα και στα δημοτικά που λέει έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Ουδέποτε λέει διέψευσε ο τέως το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος. Έτσι μου είπαν.
Λάθος λέει ακούσαμε.

Είναι παρών και κάνει και τις βολιδοσκοπήσεις του.

Εγώ ξέρω ότι τελευταία εκεί στο καφέ στην πάροδο Βότση, γίνονται πολλά ραντεβουδια. Πολιτικά ραντεβούδια παρακαλώ.

Θα ανάψουν τα αίματα….

Η Ν.Δ. εκτός από τον πονοκέφαλο των υποψηφιοτήτων που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια σε όλη τη χώρα έχει και το άγχος του συνεδρίου.
Το οποίο συνέδριο πραγματοποιείται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Θα σπεύσουν οι γαλάζιοι για να ακούσουν τα περί νέας Νέας Δημοκρατίας, ενώ ακούγονται πολλά για κινήσεις …εντυπωσιασμού υποστηρικτών της Ντόρας.

Κράτα μικρό καλάθι, γιατί μέχρι τώρα, οι ειδήμονες και τα στελέχια της, ανακοίνωσαν 10 φορές την κίνηση της Ντόρας εντός των …ημερών και ακόμη τη βλέπουμε.

Δεν είναι και εύκολο έξω από το μαντρί κι ας είσαι και η Ντόρα οσονούπω.

Πάμε και λίγο Μουντιάλ για να ξελαμπικάρουμε.
Όλα έτοιμα για την Τρίτη;
Λέμε τώρααααα

Η Εθνική ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του μεγάλου αγώνα της Τρίτης με αντίπαλο την Αργεντινή. Οι διεθνείς ξέρουν καλά πως η αποστολή μας απέναντι στην ομάδα του Ντιέγκο Μαραντόνα είναι εξαιρετικά δύσκολη, αλλά όπως λέει ξανά και ξανά ο Ότο Ρεχάγκελ, οι παίκτες ...του πρέπει να είναι έτοιμοι για να δώσουν το 120% των δυνάμεων τους.
Από την ημέρα που η Εθνική νίκησε τη Νιγηρία, άρχισε η συζήτηση για το αν η Αργεντινή θα «χτυπήσει» ή όχι το παιχνίδι με τη «γαλανόλευκη».

Μόνο να μην μας …διασύρουν να παρακαλάμε και από εκεί και πέρα τα θαύματα γίνονται κάθε μέρα.

Θα φάμε μ’αυτά και μ’αυτά τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, αν και νιώσαμε καλοκαίρι μόνο 2 εβδομάδες και μετά πάλι βουτήξαμε στις καταιγίδες.

Αναβλήθηκε και η έναρξη του προγράμματος «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος» λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Έχασα κι εγώ τη βάρδιά μου το Σάββατο το μεσημέρι αλλά δεν πτοούμαι. Θα τον φυλάξω, θέλει δεν θέλει τον Ολυμπο.

Ανανεώνουμε ραντεβού για ένα από τα επόμενα καυτά Σαββατοκύριακα.

Κλείνω με νέα από το διαδίκτυο για να ξεκινήσουμε χαλαρά την εβδομάδα μας.

Τι ωραίο διαβάσαμε χθες;
Μπορεί για πολύ κόσμο οι καλοκαιρινές συναυλίες να αποτελούν λόγω της οικονομικής κρίσης μια… πολυτέλεια, μερικοί καλλιτέχνες όμως πάνε κόντρα στην ακρίβεια, και ρίχνουν τις τιμές των εισιτηρίων τις συναυλίες τους. Η Χάρις Αλεξίου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Τάνια Τσανακλίδου, οι οποίες θα δώσουν μια σειρά από συναυλίες ανά την Ελλάδα, αποφάσισαν να κάνουν τις τιμές των εισιτηρίων πιο προσιτές και να τις μειώσουν.
Έτοιμοι να βρεθούν στις μουσικές επάλξεις του καλοκαιριού είναι και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας αλλά και άλλοι αξιόλογοι καλλιτέχνες, οι οποίοι θα αφεθούν σε καλοκαιρινές περιοδείες κάτω από τον ουρανό ολόκληρης της Ελλάδας.
Ελάτε κι από δω παιδιάαααα! Καλή μας εβδομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: