Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΤΕΛΟΣ Ο ΦΡΕΝΤΕΡΙΚΣ

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010
Με απόφαση η οποία κοινοποιήθηκε με έγγραφο, χθες το βράδυ από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ο Πιερικός πήρε την άδεια που απαιτείται για την συμμετοχή στη Super League.
Αξίζει να ...σημειωθεί ότι, στην πρωτοβάθμια επιτροπή, η μοναδική εκκρεμότητα του φακέλου που κατέθεσε ο Πιερικός ήταν το δίπλωμα του προπονητή, η οποία ξεπεράστηκε άμεσα.
Η θετική αυτή εξέλιξη για τον Πιερικό αποτελεί πάνω απ’ όλα μία ηθική δικαίωση, αφού παρά το γεγονός ότι η ομάδα κατέθεσε για πρώτη φορά τα χαρτιά της σε μια τέτοια διαδικασία, ο φάκελος της κρίθηκε άρτιος από την Επιτροπή Εφέσεων, ενώ δεν υπήρχαν εξ αρχής οικονομικής ή άλλης φύσεως κωλύματα, αποδεικνύοντας ότι ο Πιερικός αποτελεί μία από της πιο υγιείς ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

===================================
Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει τα τέλος της συνεργασίας της  με τον ποδοσφαιριστή Stanton Fredericks. O νοτιοαφρικανός ποδοσφαιριστής είχε το πρωί του Σαββάτου (19-06-2010) συνάντηση με εκπροσώπους της ΠΑΕ ενώ λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσει την Κατερίνη έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ήταν 2,5 υπέροχα χρόνια για μένα και την οικογένειά μου στην Κατερίνη. Πιστεύω ότι συνέβαλα και εγώ ώστε ο Πιερικός να φτάσει σε ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη θερμή υποστήριξή του όλα αυτά τα χρόνια. O Πιερικός θα είναι πάντα στην καρδιά μου».

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.
ΠΗΓΗ:http://www.pierikosfc.gr
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: