Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Πιερικός - Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πιερικός κ. Γιάννης Ντούμος για τους Πιεριείς «Δε φτάνει να τους θέλουμε μόνο εμείς»

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010
Προ ημερών με δηλώσεις του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πιερικός
κ. Γιάννης Ντούμος είχε δηλώσει στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ ότι θέλει στον Πιερικό όλους τους παίκτες που κατάγονται από την Πιερία.
Φτάνει όμως μόνο.. το θέλω του Πιερικού;
Οι πληροφορίες που έχουμε ότι δε φτάνει μόνο το θέλω του Πιερικού αλλά και η διάθεση των ενδιαφερομένων ποδοσφαιριστών. Είναι γεγονός ότι έγιναν κάποιες επαφές με ποδοσφαιριστές και αυτό που βγαίνει είναι ότι κάποιοι δεν έχουν τη διάθεση να επιστρέψουν για τους δικούς τους λόγους.
Η ΠΑΕ Πιερικός από την πλευρά της στις επαφές που έχει κάνει μέχρι τώρα  έκανε προτάσεις με τα σημερινά  οικονομικά δεδομένα και στο πνεύμα της νέας δικής της οικονομικής πολιτικής και δε βρήκε την ανάλογη ανταπόκριση.
Είναι πλέον βέβαιο ότι η επιστροφή ή όχι των Πιεριέων  ποδοσφαιριστών δεν είναι μόνο θέμα της ΠΑΕ Πιερικός. Από ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η ΠΑΕ Πιερικός έκανε κάποιες προτάσεις ανάλογα με αυτές που υπάρχουν στην ΠΑΕ αλλά δε βρήκε ανταπόκριση.
Δικαιολογημένα λοιπόν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πιερικός δήλωσε λατινικά:
«Δε φτάνει μόνο η δική μας θέληση για να επιστρέψουν οι Πιεριείς ποδοσφαιριστές στον Πιερικό».
Αυτό νομίζουμε λέει πολλά. Πάντως οι επαφές συνεχίζονται.

Συναντήθηκαν το Σάββατο το απόγευμα οι κ.κ Γιάννης Ντούμος και Γιώργος Χατζάρας
Επέστρεψε από τη Ρόδο όπου βρισκόταν ο προπονητής του Πιερικού κ. Γιώργος Χατζάρας για να διδάξει στη Σχολή προπονητών το Σάββατο το απόγευμα και είχε συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Πιερικός κ. Γιάννη Ντούμο και συζήτησε τα επείγοντα και άμεσα θέματα που απασχολούν τον Πιερικό και που βέβαια δεν είναι λίγα.
Στη συνάντηση αυτή τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ονόματα, που όμως δεν τα δημοσιοποιούν, των ποδοσφαιριστών  από αυτούς που ήρθαν πέρυσι στον Πιερικό, που θέλει ο προπονητής κ. Γιώργος Χατζάρας αλλά και κάποιων άλλων που θα ενισχύσουν τον Πιερικό. Με όλους αυτούς θα αρχίσει ένας κύκλος διαπραγματεύσεων για να επιτευχθεί  συμφωνία που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.
Σε ότι αφορά τώρα τους παίκτες που προέρχονται από τον Πιερικό ή την Πιερία και παίζουν σε ομάδες Α-Β-Γ- Εθνικής κατηγορίας εκτός Πιερίας ο Πιερικός τους θέλει αλλά δε φτάνει μόνο αυτό.

Ο ποδοσφαιριστής του Πιερικού κ. Γιώργος Μακρής  στις προτάσεις που του έγιναν.
«Τον πρώτο λόγο έχει ο Πιερικός»
Ένας από τους ποδοσφαιριστές των οποίων έληξε το συμβόλαιο με την ΠΑΕ Πιερικός είναι ο Γιώργος Μακρής. Ένας από τους πλέον βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Ένας ποδοσφαιριστής που πρόσφερε πάρα πολλά. Μετά όμως την 30 Ιουνίου ο Μακρής δε θα ανήκει στον Πιερικό γιατί λήγει το συμβόλαιό του που έχει με την ομάδα της καρδιά του όπως μας είπε  σε πολύ πρόσφατη, δύο εικοσιτετραώρων, δήλωσή του.
Συγκεκριμένα ο κ. Γιώργος Μακρής μας είπε:
«Θέλω να συνεχίσω στον Πιερικό  γιατί είναι η ομάδα που αγαπώ και γι’ αυτό δεν απάντησα στις προτάσεις που μου έγιναν τις τελευταίες ημέρες. Τους είπα ότι προτεραιότητά μου για να συνεχίσω την καριέρα μου είναι ο Πιερικός. Θα πρέπει πρώτα να το συζητήσω με τον Πιερικό και μετά μπορούμε να συζητήσουμε».
Β.Κ: Έγινε καμία επαφή με τον Πιερικό;
Γιώργος Μακρής: Έγινε μία συνάντηση με τον Πιερικό και συζητήσαμε το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας μου. Αλλά οφείλω να σας πω ότι διαφωνήσαμε στο οικονομικό γιατί απέχει πάρα πολύ από τις προτάσεις που μου  έγιναν άλλα είναι και πιο κάτω από αυτά που είχα στο συμβόλαιο που λήγει σε λίγες μέρες. Θέλω να μείνω στον Πιερικό αλλά με τα οικονομικά που μου προτείνουν δε μπορώ να συνεχίσω. Θέλω να πιστεύω ότι στη νέα συνάντηση που θα έχουμε θα βρεθεί η χρυσή τομή.
Έχω συναίσθηση της οικονομικής κρίσης που περνάει η χώρα μας και μεις, όπως βέβαια και η διοίκηση του Πιερικού και θα είμαι απόλυτα θετικός σε μια νέα συνεργασία με τον Πιερικό γιατί είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα που όπως είπα δέθηκα πάρα πολύ και θα είναι βελτιωμένη σε σύγκριση ε το ποσό του συμβολαίου μου που έληξε».(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: