Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Πολεμικά τα “ανακοινωθέντα” του ΚΚΕ, που θέλει δυναμικά με τις κινητοποιήσεις του να αλλάξει το Σύνταγμα!!!



ΤΕΤΑΡΤΗ 5-5-2010
Επίθεση, η οποία δεν είναι πρόσκαιρη αλλά δημιουργούν συνθήκες γαλέρας και εργασιακού μεσαίωνα, δέχονται οι εργαζόμενοι όπως τόνισε ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης. Δεν είπε ....κουβέντα για το  θάνατο των τριών ανθρώπων, ύστερα από εμπρησμό! Τόνισε ότι οι αγώνες δεν μπορούν να σταματήσουν, γιατί είναι -όπως είπε- μονόδρομος, αλλά απήθυνε έκκληση για καλύτερη περιφρούρηση των κινητοποιήσεων.
΄Ύστερα από παρέμβαση του πρωθυπουργού, αν το ΚΚΕ καταδικάζει εμμέσως με αυτόν τον τρόπο τη βία, απάντησε: Χτυπάτε ανοιχτές πόρτες. Τόσα χρόνια έχουμε ζήσει είναι δυνατόν να μην τη καταδικάζουμε;” “Θέλω να επαναλάβω ότι οι εργαζόμενοι δέχονται την μεγαλύτερη επίθεση μετά το 1974 που τους γυρίζει πολλά χρόνια πίσω και δεν είναι πρόσκαιρη, δεν είναι μέτρα που παίρνονται για φέτος και για τους χρόνου αλλά μόνιμα τα οποία δημιουργούν εργασιακό μεσαίωνα και συνθήκες γαλέρας” τόνισε ο Α. Παφίλης. Ανέφερε πως οι εργαζόμενοι δεν έχουν αλλη επιλογή, καθώς την ίδια στιγμή που μειώνονται τα εισοδήματα τους βλέπουν αμύθητο πλούτο να κυκλοφορεί δίπλα τους.
Αλλά το θέμα είναι ότι και από την τηλεόραση του “Μέγκα” αλλά και στη Βουλή σήμερα η γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα ουσιαστικά δυναμίτισε το κλίμα λέγοντας ότι αφού δεν συμφωνούν με το Σύνταγμα, το οποίο και είχαν καταψηφίσει, θα συνεχίσουν τους αγώνες για να το αλλάξουν!!!
Να αφήσουν τις εξυπνάδες και να πάψουν πια να βγάζουν κάθε μέρα πολεμικά ανακοινωθέντα…ΚΡΑΧΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: