Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

O χειρότερος τραυματισμός στην ιστορία του ποδοσφαίρου...ΒΙΝΤΕΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23-4-2010

Της Αστρινής-Σοφίας Μαυρέα
http://press-gr.blogspot.com/2010/04/o_9954.html
Στο παιχνίδι της μεταξύ Λασκ Λινζ με την Red Bull Σαλσμπουργκ στο 42ο λεπτό του αγώνα ο 33άχρονος τερματοφύλακας Έντι Γκούσταφσον επιχειρώντας έξοδο για να απομακρύνει τη μπάλα απο την εστία του δέχτηκε το αντιαθλητικό χτυπημα που θα δείτε παρακάτω στο βίντεο. Ο αντίπαλος επιθετικός Λούκας Κράγκλ με προβολή καθαρά αντιαθλιτική κατάφερε με το χτυπημά του να του κόψει το πόδι στα... δύο!!! Ναι καλά διαβάσατε! Το χτυπημα ήταν τόσο δυνατό που...

κατάφερε να κόψει κυριολεκτικά το πόδι του τερμτοφύλακα! Ο τερματοφύλακας σφαδάζοντας μεταφέρθηκε στο νοσκομείο ενώ είναι σίγουρο πως αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του ενώ ο τραυματισμός του χαρακτηρίστηκε ως ο χειρότερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου!
Όλο και πιο συχνά δυστυχώς τα ''παραστρατήματα'' αθλητών στα γήπεδα, θυμηθείτε το περιστατικό με τον Ελληνα μπασκετμπολίστα που βρισκόταν απο χτύπημα σε κόμα στο νοσοκομείο και απο θάυμα σήμερα ζεί..
Εμείς με τη σειρά μας να ευχηθούμε να μην έχει μονιμότερο πρόβλημα ο ποδοσφαιριστής και φυσικά να σταματήσουν επιτέλους κάποιοι δήθεν αθλητές να ξεχνούν την ούσια του αθλητισμού ντροπιάζοντας με τις πράξεις τους! Ο ανθρώπινος παράγοντας με τις μικρότητες ή τις ανάγκες του παραποιήσε πολλά απο τα αυθεντικά χαρακτηριστικά του αθλητισμού, αυτό όμως παραπάει! Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι σοκαριστικό και ακατάλληλο!


http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: