Ποιοι υπονομεύουν τον πρωθυπουργό; Σκάνδαλο με το τέλος ταξινόμησης πολυτελών αυτοκινήτων


Σάββατο, 06 Μάρτιος 2010   http://www.kentri.gr  


luxurycars6Ποιός έδωσε εντολή να μείνει ανοιχτό το Τελωνείο Αθηνών μέχρι χθες τα ξημερώματα, προκειμένου συγκεκριμένοι μεγαλοεισαγωγείς αυτοκινήτων, να εκτελωνίσουν στόλους πολυτελών αυτοκινήτων, με το παλιό τέλος ταξινόμησης;
Ώρες πριν ψηφιστεί ο νόμος που μεταξύ των άλλων προβλέπει την αύξηση του τέλους ταξινόμησης, του οποίου η εφαρμογή άρχιζε από χθες, κάποιοι έδωσαν την ευκαιρία σε εισαγωγείς πολυτελών αυτοκινήτων να κερδίσουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Ενώ λοιπόν εισαγωγείς που έσπευδαν να προλάβουν να εκτελωνίσουν οχήματα, Τετάρτη προς Πέμπτη ξημερώματα, πριν την ψήφιση του νόμου, έπαιρναν αρνητική απάντηση από όλα τα τελωνεία, το τελωνείο Αθηνών παρέμεινε ανοιχτό μέχρι τις 4 η ώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Όταν στις αποδοχές εκατοντάδων χιλιάδων χαμηλά αμειβόμενων πολιτών γίνονται αιματηρές περικοπές, αποτελεί πρωτοφανή πρόκληση, να προσφέρεται η δυνατότητα σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες να κερδίσουν μέσα σε λίγες ώρες δεκάδες εκατομμύρια.
Τη στιγμή που ο πρωθυπουργός καταβάλλει προσπάθειες να πείσει τους ευρωπαίους εταίρους μας, ότι αφήνουμε το κακό μας παρελθόν, κάποιοι πίσω από την πλάτη του επιμένουν να υπονομεύουν τις προσπάθειές του.
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/