Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Η υποκρισία των "εταίρων" μας και η εχθρική συμπεριφορά τουςΣΑΒΒΑ


ΣΑΒΒΑΤΟ 06.03.2010
(pierikoiantilaloi.gr)
Γράφει ο Α.Π. Τερζής
Τον τελευταίο καιρό, παρατηρείται οργανωμένη, μεθοδευμένη και πολυμέτωπη "εκστρατεία" διασυρμού και κατασυκοφάντησης της Ελλάδας και των Ελλήνων, από τους "εταίρους" μας και τη "συντροφιά" τους υπαλλήλους της Ε.Ε. και όχι βέβαια εκλεγμένους εκπροσώπους των πολιτών της Ε.Ε.
Ταυτόχρονα όμως, κάποιοι απ' αυτούς, διοχετεύουν κατάπτυστα κείμενα εναντίον μας και "θέτουν" παραποιημένες φωτογραφίες, έργου τέχνης μεγάλης διαχρονικής αξίας και ιδιαίτερου κάλους (όπως αυτή του γερμανικού περιοδικού FOCUS).
Εξ' άλλου στον Ελληνικό Πολιτισμό και στους Σοφούς προγόνους μας στηρίχθηκαν, ο σημερινός πολιτισμός και οι επιστήμες, ενώ η ονομασία της ΕΥΡΩΠΗΣ προέρχεται από την Ελληνική Μυθολογία. Όμως η αχαρακτήριστή και ιταμή αυτή συμπεριφορά τους δείχνει -πλην των άλλων- και το επίπεδο του πολιτισμού τους στο οποίο βρίσκονται.
Η τόσο προκλητική, άδικη και πρωτοφανής αυτή.... συμπεριφορά, ορισμένων πολιτικών ηγεσιών της Ε.Ε., προφανώς δεν είναι τυχαία. Αντίθετα, είναι υποκριτική, οργανωμένη και μεθοδευμένη επιλογή η οποία αποκαλύπτει τον φθόνο τους εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων, ανεξάρτητα από τα δεδομένα λάθη (συνειδητά ή ανεπάρκειας) της δικής μας πολιτικής ηγεσίας. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να σημαίνει ότι και οι ίδιοι δεν έχουν τις δικές τους ευθύνες, οι οποίες επίσης είναι δεδομένες. Πιθανόν όμως να υιοθετούν ταυτόχρονα και τη γνωστή δημόσια δήλωση του γνωστού εχθρού της Ελλάδας Κίσινγκερ (πρώην υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ τότε) ότι: "Για να βλάψετε την Ελλάδα, πολεμήστε τη γλώσσα τους και τον πολιτισμό τους!". Και πιστά αυτοί το εφαρμόζουν.

Έτσι, μας φόρτωσαν το ρόλο του "μαύρου πρόβατου" και μας πυροβολούν αλύπητα και από κάθε κατεύθυνση, αποκρύπτοντας βέβαια τους δικούς τους ιδιοτελείς, κεροσκοπικούς και κερδοσκοπικούς στόχους τους, που είναι η υποτίμηση της αξίας του ευρώ, η βελτίωση του δολαρίου, προκειμένου οι βιομηχανικές χώρες να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε χώρες του εξωτερικού! Γι' αυτό η βλαπτική για τη χώρα μας αυτή συμπεριφορά τους καταδείχνει και την αδίστακτη ιδιοτέλειά τους, αρκεί να αυξήσουν τα κέρδη τους!

Αλλά που βρίσκεται η περιβόητη ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ μεταξύ των εταίρων καθώς και το διαρκώς επαναλαμβανόμενο "Ευρωπαϊκό δεδομένο;"

Μήπως εγγυήθηκαν ποτέ τα εθνικά μας σύνορα, που είναι και τα σύνορα της Ευρώπης;

Με τις συμπεριφορές και επιλογές αυτές, η Ε.Ε. που εκφράζεται από τις γνωστές βιομηχανικές χώρες, αναδεικνύει τον αφερέγγυο ρόλο της, ο οποίος προφανώς περιορίζεται στην προστασία -αποκλειστικά- των δικών τους οικονομικών συμφερόντων, της πολεμικής βιομηχανίας τους, τις πωλήσεις αεροπλάνων, πολεμικών πλοίων και υποβρυχίων τα οποία μάλιστα, αποδείχθηκε ότι είναι ανισόρροπα. Δηλαδή γέρνουν!

Επειδή όμως απειλούμεθα συνεχώς με χρεοκοπία ή έξοδο μας από την ΟΝΕ (απειλή που ποτέ δεν πρόκειται, να υλοποιηθεί γιατί και οι, ίδιοι θα οδηγηθούν στην καταστροφή), το χρέος της Πολιτικής Ηγεσίας της Πατρίδας, επιβάλλει την αναπροσαρμογή της συμπεριφοράς, τακτικής και επιλογής και την προσέγγιση άλλων - νέων στρατηγικών συμμάχων, σε άλλες κατευθύνσεις. Οι ΗΠΑ δείχνουν (προκλητικά μάλιστα) τη στήριξή τους στην Τουρκία, αν και η κυβέρνηση της σκάπτει συμφωνίες στρατηγικής συμμαχίας με τη Ρωσία, ενισχύοντας (και όχι βέβαια αποδυναμώνοντας) τη γεωπολική θέση της, και μεις τι κάνουμε; Προφανώς παραμένουμε θεατές! Με όλες τις συνέπειες που εισπράττουμε. Έλεος πια!
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: