Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Στηρίζει τους αγρότες, διαφωνεί με τα μπλόκα ο Αντ. Σαμαράς

ΤΕΤΑΡΤΗ 20-1-2010

Την ξεκάθαρη στήριξή του στα αιτήματα των αγροτών αλλά παράλληλα και τη διαφωνία του στις πρακτικές κλεισίματος δρόμων εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς στη συνάντηση που είχε με τη ΠΑΣΕΓΕΣ και τη ΣΥΔΑΣΕ.

Όπως υπογράμμισε ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κασαπίδης το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι στο πλευρό των αγροτών αλλά αντιτίθεται σε κινητοποιήσεις που ταλαιπωρούν τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες. Επίσης, κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει άμεσα αποφάσεις ενώ χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματα των αγροτών.
Αναφερόμενος στην αυξημένη συμμετοχή στελεχών της ΝΔ στις αγροτικές κινητοποιήσεις, ο Γ. Κασαπίδης τόνισε: "Δεν θα υποδείξουμε σε κανένα ποια μορφή διαμαρτυρίας θα επιλέξει".
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ, Τζανέτος Καραμίχας τάχθηκε ενάντια στο κλείσιμο των δρόμων. Όπως είπε, "είμαστε αρνητικοί σε αυτού του είδους τις εκδηλώσεις". Αντίθετα, τάχθηκε υπέρ της ψηφιοποίησης ώστε, όπως δήλωσε, να μη χαθεί ούτε μια επιδότηση.
Το προεδρείο της ΣΥΔΑΣΕ χαρακτήρισε πρώτη προτεραιότητα του Αντώνη Σαμαρά την επίλυση των προβλημάτων του αγροτικού κόσμου.
Εξάλλου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα έχει συναντήσεις και με άλλους φορείς του αγροτικού τομέα.(http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=123148) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: