Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Πιερικός - Από το Σάββατο στη Αθήνα ο Πιερικός Η αποστολή θα παραμείνει και για τον αγώνα του Κυπέλλου

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010



Δύο δύσκολα παιχνίδια στην Αθήνα περιμένουν τον Πιερικό από την Κυριακή 10 Ιανουαρίου μέχρι και την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου.
Την Κυριακή ο Πιερικός αντιμετωπίζει για το πρωτάθλημα στο γήπεδο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του Ελληνικού τον Εθνικό και την Τετάρτη στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας.
Η αποστολή του Πιερικού στην οποία θα συμπεριληφθούν όλοι οι ετοιμοπόλεμοι, άλλωστε δεν είναι πολλοί, θ’ αναχωρήσει μετά την προπόνηση του Σαββάτου που θα γίνει το πρωί.
Τιμωρημένοι στα δύο αυτά παιχνίδια δεν υπάρχουν.
Υπάρχουν όμως κάποια άλλα προβλήματα που καθιστούν τη συμμετοχή τους από αμφίβολη έως και αδύνατη.
Ο Ρέγιες είναι αδύνατο να υπολογιστεί γιατί αφενός μεν δεν είναι έτοιμος και αφετέρου γιατί δεν ήρθε μέχρι χθες η μπλε κάρτα του και συνεπώς δεν πρόκειται να εκδοθεί το δελτίο του για τον Πιερικό. Ο Ολγκίν έκανε χθες ατομικό πρόγραμμα και στη σημερινή προπόνηση θα φανεί αν θα υπολογίζεται για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό. Πάντως ο Ρέγιες και ο Ολγκίν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.
Είναι μάλιστα βέβαιο ότι ο Ολγκίν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα είναι απόλυτα έτοιμος. Αμφιβολίες υπάρχουν και για τον νεοαποκτηθέντα τερματοφύλακα Γουμάγια για εντελώς όμως διαφορετικό λόγο. Μέχρι χθες δεν είχε έρθει το δελτίο του και είναι άγνωστο αν θα το παραλάβει σήμερα ο Πιερικός. Και ο Γουμάγιας θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Η χθεσινή προπόνηση
Παρόντες όλοι στην χθεσινή προπόνηση που άρχισε στις 14:30 και τελείωσε στις 16:20. Ρέγιες και Ολγκίν ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Όλοι οι άλλοι έκαναν ένα πρόγραμμα με ποικιλία ασκήσεων τακτικής που όμως δεν ήταν καθόλου άσχετες με το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εθνικό.
Η προπόνηση άρχισε με το καθιερωμένο ζέσταμα και ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής μέσα από παιχνίδι για τους αμυντικούς τους επιθετικούς με ανάπτυξη από δεξιά και αριστερά, με συνδυασμένες ενέργειες που είχαν κατάληξη με στόχο το γκολ. Ακολούθησαν στημένες φάσεις και αποθεραπεία.
Παρών και ο Σάντσεζ
Παρών στην προπόνηση και ο Σάντσεζ ο οποίος δοκιμάζεται και δεν αποκλείεται να είναι το επόμενο απόκτημα του Πιερικού εάν τελικά πείσει ότι θα βοηθήσει την ομάδα.
Άφαντος ο Γκαρά Ντεμπελέ
Έφυγε με άδεια στην πατρίδα του τη Γαλλία μετά την προπόνηση της Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου και επρόκειτο να επιστρέψει τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου.
Από τότε δεν υπάρχει καμία είδηση, απουσιάζει δηλαδή σχεδόν είκοσι ημέρες και δεν ξέρει κανείς πότε θα επιστρέψει.(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: