Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 4 - 1

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009



Με συνοπτικές διαδικασίες ο Πιερικός έσπρωξε ακόμα περισσότερο στο γκρεμό το Αιγάλεω, που παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης, επικρατώντας εύκολα με 4-1.
 

Η αναγέννηση του Πιερικού υπό την καθοδήγηση του Σούλη Παπαδόπουλου είναι εμφανής, καθώς έχει μία πρόκριση στο κύπελλο hellas online και χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα σε δύο αναμετρήσεις, υπό τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού.
Η πρώτη του Γιάννη Χατζηνικολάου στον πάγκο του Αιγάλεω σημαδεύτηκε με βαριά ήττα. Ο Θάνος έδωσε το προβάδισμα στον Πιερικό στο 2' και απάντησε ο Βάσι στο 36' με πλασέ.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε απρόσμενη εξέλιξη και .....ο Πιερικός ήταν καταιγιστικός πετυχαίνοντας τρία γκολ. Ο Ντεμπελέ στο 50' με κεφαλιά, ο Γκουγκουλιάς στο 60' με σουτ και ο Μακρής στο 74' με σουτ, διαμόρφωσαν το τελικό 4-1. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Παέζ (62' Χατζηζήσης), Τασίδης, Εξουζίδης (54' Εξουζίδης), Παντελιάδης, Μακρής, Μαρτίνεζ, Ντεμπελέ, Φρέντερικς (46' Γκουγκουλιάς), Πέντα, Θάνος
Αιγάλεω (Γιάννης Χατζηνικολάου): Ταμπάσης, Παυλίδης, Τσιρογιάννης, Κοκκίνης, Παντίδος, Ουμουρί (55' Τρέχο), Σκάρος, Τσαμπούρης, Βάσι, Φρίμπονγκ (73' Ουλάι), Νάστος (82' Βελέτης) http://www.sport24.gr/html/ent/330/ent.326330.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια: